REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ce VEDETE au mai DAT IAMA pe LITORALUL ROMÂNESC, în acest WEEKEND

Ce VEDETE au mai DAT IAMA pe LITORALUL ROMÂNESC, în acest WEEKEND

Replica API 10 august 2020 | 00:00 3279

Și în acest weekend litoralul românesc a fost asaltat de vedete. Printre ele, s-au aflat și artiști de renume în muzica românească, dintre care putem enumera: Daniela Gyorfi, Dinu și Deea Maxer sau Culiță Sterp.

Și în aceste zile litoralul românesc a fost asaltat de vedete. Chiar dacă sudul litoralului nu se poate compara cu nordul în ceea ce privește luxul, fițele și opulența, acesta a fost ales, în aceste zile, de vedetele ce preferă liniștea și relaxarea alături de familie sau apropiați. De exemplu, Daniela Gyorfi a fost alături de familie în stațiunea Venus iar Denis Ștefan împreună cu soția sa ‘bebelușa’ Cristina au fost cazați în stațiunea Olimp, mai exact în complexul nou inaugurat Amfiteatru-Belvedere-Panoramic. Dinu și Deea Maxer au fost împreună cu cei mici în stațiunea Jupiter.În Eforie Sud a fost și cântăreața Andreea Diana Olaru.

Opulență în stațiunea Mamaia dar și în Constanța

Nordul litoralului, mai exact stațiunea Mamaia, a fost asaltată de vedete precum: Matei Dima, cunoscut sub numele de Bro Mania, a făcut „valuri” în aceste zile în mai multe locații printre care și clubul Nuba. Artista, Ana Odagiu a mers pe plaja proaspăt amenajată de cei de la Neversea iar cântăreața, Codruța Elena Filip a ales nordul litoralului pentru a se destinde. Tot în nord a fost și unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului, Culiță Sterp.

Sora Elenei Gheorghe, Ana Pîrvulescu a fost și ea printre multitudinea de vedete aflate la malul mării.

Ispitele pe litoralul românesc

Printre cei care au venit în stațiunile românești de la malul Mării Negre se numără și două dintre cele mai râvnite ispite de la Insula Iubirii. Acestea sunt George Fiton, care a venit acompaniat de iubită și fetița lor dar și Cristian Costin.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au dat iama? Hahaha
1
0
pish pe ei
5
0
...cine draqu mai este si Culita asta ....l-ati luat din cartea de telefon...de unde a mai aparut si vedeta asta ...stiri de doi bani....
11
1
Ziar de pitiponci
3
0
ciuperci dupa ploaie
6
0
auzi cica daca ajungi in statiunea ghertzoilor mancatoari de seminte mamaia e opulenta .E un kkt .astia vin in mamaia pentru ca in alta parte sutn zero barat ,acum vedete sunt sui surorile de pseudovedete .Cine dracu e culita sterp ? ce a facut el de e vedeta ? Nu mai faceti toti prostii vedete.
11
0
Se pierde sensul cuvintelor, prin utilizarea lor neadecvata.Niste persoane care canta,prezinta emisiuni la TV si alte alea poate ca au ceva talent,insa nu suficient cat sa fie numie vedete. Ca sa ajungi vedeta trebuie chiar sa fii super in bransa respectiva,nu doar catalogat asa ca i se scoala unui ziarist.
10
0
Dima Prajitul
6
0
Cine sunt astia?De jumatate din ei nici nu am auzit!
13
0
vedete torpiloare sau maimute?eu cred ca maimute fomiste statute dupa pomenilempesedeului,zilele orasului,satului,artificii,hotii,minarii!
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102