REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ce viață duce Maya Castellano în Italia, alături de tatăl ei. Fiica Antoniei pare fericită alături de Vincenzo Castellano

Ce viață duce Maya Castellano în Italia, alături de tatăl ei. Fiica Antoniei pare fericită alături de Vincenzo Castellano

Replica API 2 martie 2021 | 21:58 2256

Toată lumea o iubește și o îndrăgește pe frumoasa Antonia, însă v-ați întrebat vreodată ce viață duce Maya Castellano în Italia, alături de tatăl ei? Fiica artistei pare fericită alături de Vincenzo Castellano.

Antonia nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind fără îndoială una dintre cele mai frumoase și talentate artiste de România. Deși o vedem mereu cu zâmbetul larg pe buze și plină de energie și entuziasm, viața i-a dat o mare lovitură în clipa în care ea și Vincenzo Castellano, primul său, au divorțat, iar fiica lor, micuța Maya, a rămas la tatăl ei.

Ce viață duce Maya Castellano în Italia, alături de tatăl ei. Fiica Antoniei pare fericită alături de Vincenzo Castellano

Antonia și Vincenzo au decis să se despară după un mariaj de doi ani (2011-2013), în ciuda fetiței pe care o aveau împreună. Maya locuiește alături de tatăl ei în Castellammare di Stabia, în regiunea Napoli, încă de când cei doi părinți ai săi și-au spus adio. Micuța este tratată ca o prințesă de către familia din Italia și i se fac toate poftele.

Desigur că tratamentul regesc se aplică și când vine în România, la mama sa, căci Antonia se dă peste cap pentru a o face fericită pe cea mică. Acum, după finalizarea procesului de divorț, iubita lui Alex Velea și Vincenzo au custodie comună în ceea ce o privește pe fiica lor.

“Întreaga problemă dintre cei doi este rezolvată. Custodia este comună. Nu avea cum să fie custodie exclusivă. Fetița va fi și la unul și la celălalt, în functie de situații, de cum va fi programul școlar, de cum va fi pandemia. Acum toate situațiile sunt rezolvate. Nu au avut bunuri de împărțit. Doar chestiuni de divorț și de minori, care s-au rezolvat pe cale amiabilă. Fiecare este mulțumit de felul în care s-au desfășurat lucrurile”, a declarat avocatul Antoniei, potrivit viva.ro.

Divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano s-a încheiat

După șapte de ani de când s-a pronunțat divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano, în luna noiembrie a anului trecut, procesul s-a încheiat. Atunci, iubita lui Alex Velea a făcut primele declarații despre nunta cu îndrăgitul cântăreț. Dat fiind contextul creat de pandemia de coronavirus, cei doi au fost nevoiți să amâne marele eveniment.

”Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc.”, a declarat artista pentru click.ro.

Ce spune Vincenzo Castellano despre fosta sa soție

Cu toate că s-au despărțit în urmă cu mai mulți ani, dar și în ciuda tuturor drumurilor la tribunal, Vincenzo Castellano aduce de fiecare dată numai cuvinte de laudă la adresa mamei fetiței sale. În urmă cu ceva timp, celebrul afacerist a mărturisit că fosta sa soție nu a fost niciodată materialistă, afirmând că este un om cu suflet bun. În plus, fostul soț al vedetei i-a urat numai bune în relația cu Alex Velea.

“Antonia nu este materialistă. Dacă era nu se uita la Velea. (…) Sunt mândru de ea că a reuşit să-şi facă o familie, că mai are doi copii, că are o relaţie serioasă şi că nu a înşirat bărbaţii. Atunci, m-ar fi făcut de ruşine. Să ştii că Antonia are un suflet foarte bun şi a suferit în viaţă”, spunea Vincenzo Castellano, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102