REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cea mai mare parte a câinilor abandonați în Constanța au fost adoptați

Cea mai mare parte a câinilor abandonați în Constanța au fost adoptați

Replica API 10 iulie 2020 | 00:00 1755

De la debutul campaniei „Adoptă un cățel” și până în prezent, 1.883 de câini comunitari și-au găsit un stăpân, iar 60 au fost revendicați de proprietar. În prezent, în adăpostul public situat pe strada Vârful cu Dor, 230 de căței așteaptă o familie. Adopția câinilor se face gratuit.

Câinii pot fi adoptați după ce a expirat termenul de 7 zile lucrătoare în care patrupedele ar fi putut fi revendicate de proprietari. Solicitările se pot introduce imediat ce câinele a fost cazat în adăpostul public, însă preluarea lui este posibilă începând cu a 8-a zi lucrătoare din momentul cazării.

Câinii sunt încredinţaţi spre adopţie numai după ce aceştia au fost consultaţi de către medicul veterinar, deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi şi identificaţi prin microcipare. Chiar și în această perioadă în care programul cu publicul rămâne închis, campania de adopție se desfășoară în mediul online.

Cei interesați pot contacta Serviciul Gestionare Animale Abandonate la numărul de telefon 0733.045.213 sau la adresa de email: animale.abandonate@primaria-constanta.ro.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din cauza unei minoritati de oameni nebuni care fac spume la gura ca nu suporta animalele noi restul - majoritatea cetatenilor - trebuie sa acceptam sifonarea banilor publici pe plata unor gunoaie de hingheri care fug dupa caini.
1
0
scapati orasul de haitele de maidanezi! de aia va platim taxe si impozite! amendati maxim idiotii care ii elibereaza pe strazi si ii hranesc! vrem oras civilizat, curat, turistic, nu actuala tiganie !
0
1
Poate vine cineva sa adopte si cainele de pe str. Semanatorului nr. 3. Acesta a fost adus la o casa nelocuita si urla toata noaptea de singuratate sau din lipsa de apa si hrana. Consecintele - vecinii acestei case nu pot dormi fiind disperati. Proprietarii casei care au semiabandonat acest caine, ar trebui amendati.
1
1
D-aia s-au inmultit maidanezii! Ii adopta tembelii satanizati agresivi de la ONG-uri si apoi le dau drumul pe strazi sa omoare oameni!
3
3
adoptati pe dracu, ii iau babele si sunt inapoi pe strada
5
3
700 lei de caine ia calaul de istrate
1
1
ideea era sa scapatiorasul ,locuitorii, de maidanezi! asta era problema orasului, oamenii si siguranta lor, nu maidanezii, idiotilor! oras turistic plin de haite de caini! pt ce platim taxe si impozite? adoptati , liberi din nou pe strazi, asta e realitatea! primar pt hotii si pomeni pt votantii psd, tiganii si pensionarii lacomi, mereu cu mana intinsa la pomeni pt un vot!
3
3
bine ca am scapat de ei
1
4
minciunile primariei. multi caini dispar dupa prindere, morti de la ketamina veterinarului de tecuci. hingheri necalificati au pistol tranchilizant, sar garduri la firme si cimitire sa ia caini, ca sa ia istrate 700 lei pe bucata. criminali nenorocit, iar tu jeg de primar, sa pupi covidul in fund , ca altfel nu mai erai in functie!
3
3
Ce mai mare parte a fost adoptata! Ia vezi ce legatura este intre subiect si predicat! Corect? Sau ai facut gramatica cu femeia de serviciu. Apropo, nu este cacofonie exprimarea anterioara. Sunt sigur ca abia asteptai sa-mi futi un raspuns rautacios. Dar nu ai avea dreptate...
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920