REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cea mai mare teamă a Simonei Halep

Cea mai mare teamă a Simonei Halep

Maria ONICA 14 martie 2023 | 00:00 1058

Cea mai mare teamă a Simonei Halep! Decizia care îi poate încheia cariera. Dezvăluiri teribile înaintea procesului de la Londra. Sportiva noastră are interzis pe terenul de tenis de mai bine de 6 luni.

Cea mai mare teama a Simonei Halep

Simona Halep este suspendată temporar după ce a fost testată pozitiv la controlul antidoping de la US Open.

Cea mai mare teamă a Simonei Halep!
Cei de la tribunalul independent de la Londra, Sport Resolutions au decis decalarea audierea Simonei Halep. Suspansul în cazul de dopaj al sportivei noastre se prelungește. Cei de la Londra vor să analizeze din nou suplimentele luate de sportiva noastră.

Vor să vadă dacă acestea chiar erau contaminate cu o substanță interzisă. Între timp, Halep se antrenează și așteaptă să afle verdictul tribunalului independent, fiind dornică să revină pe teren.

Totuși, există și un scenariu care ar duce la retragerea Simonei din activitate. Cei de la Digisport spun că Simona se va retrage aproape sigur în cazul în care va fi suspendată timp de doi ani.

În cazul în care sancțiunea va fi mai mică, Simona va continua să joace. Totuşi, la o pedeapsă de doi ani motivația ar dispărea definitiv. Acest lucru ar duce la retragerea sportivei, potrivit sursei citate.

Simona speră însă ca situația să se rezolve însă mult mai rapid și să poată reveni pe teren în sezonul de zgură. Visează să fie prezentă la Roland Garros. Ea nu a mai jucat tenis de la US Open, iar din toamna anului trecut este suspendată provizoriu pentru dopaj.

Dacă decizia tribunalului independent nu va fi pe placul româncei, aceasta o poate ataca imediat la TAS. În cazul în care va fi găsită vinovată, românca riscă o pedeapsă între 2 şi 4 ani, potrivit sportbull.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu nu cred ca Simona sa dopat constient dar am vazut acum cativa ani o transformarea aproape miraculoasa la S.H.care pana atunci avea un joc bazat pe aparare si deodata a aparut o S.H.puternica cu un servici tare cum nu mai fusese pana atunci,Simona a spus ca transformarea asta are la baza doar munca ei,dar cine stie ce ii dadeau sa manance oameni din staful ei bineinteles fara ca ea sa stie si uite asa Simona a devenit mai puternica si rezistenta la antrenamente mai dure pentru ca asa trebuia sa creada ea,ca numai mumca a facuto mai puternica;pe da alta parte cine stie cati alti sportivi si sportive mari vedete au obtinut si obtin performante foarte mari cu ajutorul unor substante interzise,caci decand in sport se vehiculeaza sume de ordinul milioanelor de dolari au aparut si sportivi cu niste performante care inainte era imposibile pentru un om. Deci Simono laso asa cum a cazut pentru ca ai fost gasita pozitiva si la proba 2,spune exact asa cum este si anume ca tu nu te-ai dopat niciodata dar nici nu poti explica cum a ajuns substanta aia in corpul tau,ramai cu bani castigati din premii si reclame si asta este.
1
0
Halep a cazut într-o capcană Dacă era americancă sau din vestul Europei nu se afla nimic despre un medicament care poate fi și banalul Nurofen la o raceală Despre mafia din pariuri sportive in tenis fotbal șa nu se vorbește fiindcă ies bani mulți
4
2
Frica cea mai mare a oitei este sa nu vinda tasu branza aia in care a pus aracet
4
1
S-a operat iar boccia nasoasa și urata sau e Photoshop?! Sa-și scoată și faldul ăla oribil de grăsime de deasupra nasului. Sau mai bine sa dispară de tot, cu urâțenia, cu avariția și cu mangleala cu care a umblat tot timpul. Hai, sictir, la Tistimelu, bijduveanca hâtră.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614