REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cea mai scundă solistă de la noi işi umflă muşchii la Exatlon 2019. Ami e surpriza sezonului 3

Cea mai scundă solistă de la noi işi umflă muşchii la Exatlon 2019. Ami e surpriza sezonului 3

Replica API 9 ianuarie 2019 | 00:00 297

Ami

„Esenţele tari se păstrează în sticluțe mici”, spune o veche vorbă de duh. La fel se spune şi că „buturuga mică răstoarnă carul mare”. Zicalele se pot potrivi perfect în cazul solistei Ami, care va lupta în echipa „Faimoşilor”, la Exatlon 2019.

Se pregăteşte cel de-al treilea sezon din „Exatlon”, care va reveni la Kanal D din 12 ianuarie! După ce s-au anunțat deja două nume, cel al solistului Mario Fresh și cel al atletei Andreea Arșine, iată că acum s-a aflat că cei doi vor fi colegi în echipa Faimoșilor cu Ami, interpreta melodiilor „Te cunosc de undeva”, “Te-aştept diseară” şi “Somnu’ nu mă ia”. Solista de 1.53 metri şi 50 de kilograme este o mână de om, însă are curajul unui leu. Andreea Ioana Moldovan, pe numele ei real, a participat în 2016 la „Ferma Vedetelor”, care s-a filmat în Cipru.

Iată că acum solista, care îşi cumpără haine de la magazinele pentru copii, a acceptat oferta de a merge în Republica Dominicană şi de a face parte din echipa Faimoşilor din reality-showul ce se va difuza din 12 ianuarie, la Kanal D. De altfel, solista şi-a publicat pe instagram şi pe Facebook mesaje sugestive, care demonstrează că se află pe plajele însorite din Republica Dominicană.

„Din cauză că sunt mai micuţă, mai am haine pe care le cumpăr din magazine şi le scurtez la croitorie, pentru a le purta. Am probleme mai mult cu încălţămintea, pentru că eu sunt foarte micuţă în picior, port 34 la sandale, la pantofi 35, dar se rezolvă şi problema asta. De cele mai multe ori îmi găsesc pe Internet sau îmi mai cumpăr de la copii, asta este adevărul, de ce să mint?”, a povestit artista pentru Click!. Tot ea a mai povestit că toţi cei din familia ei sunt mici de înălţime. “Este din familie asta, pentru că şi părinţii mei sunt mici de înălţime: tata are 1,70, iar mama, 1,65, eu sunt cea mai mititică dintre toţi pentru că am 1,53 metri”, ne-a spus Ami, cea mai scundă vedetă din showbiz.

Solista are şi un frate, Andrei Moldovan, care cântă şi el din copilărie la vioară, iar în prezent este angajat la Filarmonica din Sibiu.

AMI a devenit cunoscută publicului datorită vocii sale care s-a auzit pentru prima dată în super hit-ul „Trumpet Lights“, piesă care a ajuns rapid la inimile publicului român. Au urmat proiecte precum „Otra Vez“, „Playa En Costă Rică” sau “Somnu` nu mă ia”. Colaborările dintre Grasu XXL și AMI, la piese precum „Deja Vu” sau „3 lucruri” au fost foarte apreciate de fani, iar reinterpretarea piesei Laurei Stoica, “Un actor grăbit”, a sensibilizat publicul. Cea mai recentă colaborare a artistei ''Sunt bine'', cu Tostogan'S, a fost apreciată de public, reușind să strângă peste 3 milioane de vizualizări.

„În adolescență am trecut printr-o perioadă în care eram mereu subestimată din cauza înălțimii, chiar și în carieră mea de artist mi s-a spus că sunt prea mică și că nu voi reuși niciodată să răzbat. Inițial, am fost demoralizată și au început frustrările. Dar, cu timpul, am privit latura pozitivă a acestor provocări și mi-am dat seama că sunt un atu spre a mă ambiționa să lupt și să îmi demonstrez, mie în primul rând, că această este ceea ce mă face specială. E vorba despre acceptare, iubire de sine și curajul de a fi mereu autentic”, a spus AMI.țiune>

click.roțiune>

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102