REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cea mai tânără primăriţă din România le bate obrazul guvernanţilor: Voi chiar ne credeţi tâmpiţi?

Cea mai tânără primăriţă din România le bate obrazul guvernanţilor: Voi chiar ne credeţi tâmpiţi?

Replica API 17 noiembrie 2017 | 09:09 494

Noile măsuri fiscale determină toţi primarii din ţară să stea cu mâna întinsă la Guvern pentru finanţarea lucrărilor de dezvoltare. Câştig de cauză vor avea primarii PSD şi cei care vor pleca la PSD în perioada următoare.

Cea mai tânără femeie primar din România, Irina Onescu explică pe Facebook situaţia părtinitoare creată de Guvern.

„Deja mă irită la culme retorica de tipul Primăriile au primit fonduri DIN PARTEA Ministerului Dezvoltării, de ce mai protestează?

Zău, “din partea”? De parcă banii ăştia i-aţi fi scos din buzunarul propriu şi din infinita voastră mărinimie, nu din bugetul de stat la care contribuie cu vârf şi îndesat toţi românii.

Aşteptaţi osanale? Păi nu ăsta este rolul Ministerului Dezvoltării, să investească în dezvoltare?

Cu o mână daţi si cu alta luaţi. Promisiunile că Guvernul va acoperi găurile din bugetele administraţiilor locale, pierderi rezultate în urma scăderii cotei de impozitare de la 16% la 10%, sunt la fel de sustenabile precum promisiunea că vor creşte salariile. ”

Primăriţa din Pietriş, Arad mai susţine şi că din ianuarie 2018, odată cu transferul contribuţiilor sociale de la angajator la angajat, se va observa cu ochiul liber cum statul încasează 45% din salariul brut al românilor, “45% din munca oamenilor cinstiţi, sub formă de contribuţii şi impozite, iar singura care se va mări va fi inflaţia, nicidecum veniturile“.

Finalul postări făcute de Irina Onescu este apoteotic: „Iar voi veniţi şi ne spuneţi că toate acestea sunt spre binele nostru? Jur că deja mă părăseşte diplomaţia. Păi voi chiar ne credeţi pe toţi tâmpiţi?”

sursa: b1.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Irina, prezentatoare vMTV, cunoscuta mai mult sub numele de "Pisi", avand la activ un festival prin zona Aradului la care spectatorii au fost mai putini decat artistii, are si stiinte economice. De fapt, Pisi astea, obisnuite cu varii boli care se iau din contactul direct cu partenerul, gandesc ca si economia se poate lua asa. Ca sculamentul!
0
8
depinde cum o iei
2
0
O primarita desteapta,este normal sa declanseze ura unor suboameni sau a unor frustrati,mai ales ca si fizic arata bine.Avem o tara cu o puzderie de netoti,inculti,asa zisi barbati cand de fapt in afara de p.la nu au nimic sa le demonstreze barbatia.Sunt pizde de sex masculin. Femeia asta,fata asta frumoasa si inteligenta are curajul omului ce se stie corect. Greseste,nu-i nimic,se repara,dar face ce altii cu boase,coaie,nu o fac de frica,pentru ca ei sunt barbati dar de fapt niste pizde cu pretentii la voturi.
10
0
NU LOVITI IN OAMENI SI POPOR !!!!!NU FITI LASI !
4
0
Exact, multa mooie psd-istilor si votantilor lor trepanati!!!
10
2
...va rog sa observati cati tampiti misuna printre noi si pe care PSD-ul se bazeaza ...
7
1
Muie cu cacat la pesedisti
7
2
Dragnea 08:51 Eram sigura ca esti o vita...
4
4
hmmmm .... ce bou esti !!!
9
4
Duomnu dragnea, luati-o putin la patut pe tanara ca o vrea salbatic.Pai cine e de vina ca ea in primarie si - a angajat dobitoace care nu stiu sa intocmeasca un dosar de a acesa fonduri de la bugetul pt dezvoltare.Primarita in calduri credea ca indeasa in poseta ei banii necesari asa,ca in parcare cu tir-istii?!! Fara acte si devize ca-are ea mai multe piz...Asta precis a mai ,,vanturat,, ceva bani publici si se tavaleste ca nu mai poate si de la fondul pt dezvoltare.
9
18
Bravoooo ! Eram sigura ca mai exista si oameni cu coloana vertebrala , tinara si desteapta ! Astia sint tinerii pe care ii dorim in fruntea tarii !
20
7
Primareasa bunaaaa! Buna de batut obrazul cu....
3
7
Corect si la obiect!Oare ne mai trebuie mult sa ne trezim?Psd joaca la doua capete,UE sau URSS.
18
0
Cred ca nu ai vazut femei frumoase si destepte la viata ta....acesta caz, nu este unul dintre ele.
0
19
Bine zis. Si frumoasa si desteapta.
21
1
Ce frumoasa este
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614