REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Cealaltă faţă a Liberty Parade: buze sparte, ochi umflaţi

Cealaltă faţă a Liberty Parade: buze sparte, ochi umflaţi

Replica API 16 iulie 2013 | 00:00 127

S-au dat cocoşi în faţa fetelor

S-au dat cocoşi în faţa fetelor

Finalul unei distracţii pe cinste? Feţe umflate şi dureri. Este cazul a doi tineri care, după ce s-au distrat la Liberty Parade, au ajuns direct la unitatea spitalicească din Mangalia. Din fericire, rănile lor nu au fost grave, fiind lăsaţi să plece acasă. Chiar dacă s-au înregistrat aceste evenimente nefericite, atât medicii, cât şi poliţiştii, susţin că evenimentul din acest an, din sudul litoralului, a fost organizat mult mai bine. Însă, care este motivul pentru care tinerii ajung în atenţia medicilor? Alcool peste măsură şi orgolii de masculi feroce.

Marele eveniment de la malul mării, Liberty Parade, s-a lăsat şi cu feţe... umflate, spun medicii din cadrul Spitalului Municipal Mangalia. Însă, comparativ cu anii trecuţi, lucrurile au stat mult mai bine, ceea ce rezultă că evenimentul a fost mult mai bine organizat. Chiar şi aşa, micile incidente nu au întârziat să apară, doi tineri ajungând la spital după ce au fost protagoniştii unei răfuilei. Când alcoolul se împleteşte cu tinereţea, teribilismul şi nevoia de a te umfla în pene, rezultatul nu poate fi unul fericit. Aşa s-a întâmplat şi în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Liberty Parade, când o mare de oameni (peste 10 mii de suflete) a acaparat plaja dintre staţiunile Venus şi Saturn. Râurile de alcool au curs în voie, muzica a animat atmosfera, iar tinerii au simţit nevoie să facă abuz de muşchii umflaţi. Ca atare, la Spitalul Municipal Mangalia au a ajuns, în dimineaţa de duminică, doi tineri. Este vorba de doi tineri turişti, de 19 şi 20 de ani, care prezentau plăgi la nivelul feţei. Medicii au sesizat Poliţia Neptun, care s-a deplasat la faţa locului. Aici, băieţii au spus că s-au ciondănit cu alţi tineri, dar că nu vor să depună plângeri. Se aflau la concert, dar, la un moment dat, au hotărât să plece din locul respectiv, când s-au întâlnit cu alţi "prieteni". S-au luat la ceartă, motivul fiind nişte fete, s-au îmbrâncit şi s-au lovit, fiind solicitată o ambulanţă. Cei doi au primit îngrijirile medicale de rigoare, dar nu au necesitat internare. "Facem cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, dar nu au vrut să depună plângere la Poliţie", au declarat, pentru "Replica", oamenii legii din Neptun. Aceştia se declară mulţumiţi întrucât anul acesta evenimentele nefericite mai că au lipsit, în comparaţie cu alţi ani când erau în floare. De aceeaşi părere sunt şi reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, care au spus că se aşteptau la un val de solicitări din sudul litoralului. "Ne aşteptam la un val de solicitări din sudul litoralului, odată cu organizarea acestui eveniment. Nu a fost aşa, din fericire. Au fost câteva solicitări, cu privire la evenimente minore, dar mult mai bine faţă de alţi ani", au spus reprezentanţii SAJ.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218