REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ceauşescu din Constanţa, numit consultantul fiscal al colosului Hidroelectrica

Ceauşescu din Constanţa, numit consultantul fiscal al colosului Hidroelectrica

Replica API 17 noiembrie 2016 | 00:14 1140

Cea mai profitabilă companie din România, în grija unei mici firme

Cea mai profitabilă companie din România, în grija unei mici firme

sursa foto dcnews.ro

Ceauşescu din Constanţa a fost numit consultant fiscal al Hidroelectrica, cea mai profitabilă companie din România. Pentru serviciile sale, constănţeanul va primi de la societatea de stat circa 70.000 de euro. Reuşita lui Ceauşescu este cu atât mai impresionantă, cu cât valoarea contractului de la Hidroelectrica este cât toate cele primate în tot anul 2015.

Firma de contabilitate, audit și consultanță Ceaușescu & Partners SRL din Constanța va fi consultantul fiscal al companiei de stat, Hidroelectrica, după ce și-a adjudecat contractul cu o ofertă de 69.600 euro, fără TVA. Valoarea inițială estimată a contractului era de 90.000 euro plus TVA.

Contractul adjudecat de Ceaușescu & Partners SRL prevede prestarea de servicii de consultanță fiscală internă și internațională pe bază de abonament lunar. Serviciile incluse sunt consultanță și planificare în domeniul impozitelor directe (impozit pe profit, impozit pe venit, impozite prin reținere la sursă pe veniturile rezidenților, impozitarea câștigurilor de capital, taxe locale etc), inclusiv consultanță cu privire la aspectele financiar-contabile, consultanță și planificare în impozitare indirectă (TVA, taxe vamale, accize etc), consultanță fiscală pentru fuziuni, divizări, achiziții și due diligence fiscal, revizii fiscale, diverse opinii fiscale, asistență în timpul inspecțiilor fiscale generale, contestații și contecios administrativ, consultanță în domeniul asigurărilor sociale, cursuri de pregătire profesională fiscală adaptată nevoilor specifice ale clientului, reprezentare fiscală, servicii de completare și depunere declarații fiscale, precum și alte servicii conexe.

Contractul a fost atribuit pe 7 noiembrie, în urma unei licitații la care au participat trei ofertanți. Ceaușescu & Partners SRL din Constanța este controlată de soții Leonardo și Andreea Ceaușescu și a raportat pe anul trecut o cifră de afaceri de 515.000 lei și un profit net de 7.442 lei, cu 9 angajați. În portofoliul de clienți al lui Ceaușescu se numără companii precum dezvoltatorul de proiecte eoliene Eolica Dobrogea, firma agricolă Rodbun, societatea de tratare și purificare a apei Edas Exim, compania imobiliară și hotelieră Stop SRL, distribuitorul de terminale GSM Gersim, precum și traderul de cereale Barter Trading Group.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367