REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cec ''gras'' trimis de Mayweather pentru înmormântarea lui George Floyd

Cec ''gras'' trimis de Mayweather pentru înmormântarea lui George Floyd

Replica API 4 iunie 2020 | 00:00 898

Fostul pugilist Floyd Mayweather a plătit 88.000 de lire sterline pentru înmormântarea lui George Floyd, americanul ucis în timpul arestării sale, în Minneapolis.

The Sun a postat o imagine cu cecul trimis de Floyd Mayweather către familia lui George Floyd. Informația, care mai întâi apăruse drept un zon, a fost confirmată de Leonard Ellerbe, unul dintre reprezentanții fostului puglist.

”Probabil se va supăra pe mine pentru că am spus acest lucru, însă da, el va plăti cu adevărat pentru funeralii”, a spus Ellerbe, pentru ESPN. Vineri seară, ofițerul Derek Chauvin a fost reținut și este acuzat de uciderea lui George Floyd. Avocatul acestuia a invocat al 5-lea amendament din Constituția Americană și își așteaptă procesul. În ciuda faptului că Derek Chauvin a fost arestat, protestele continuă.

Campion în NBA cu San Antonio Spurs (2003), Stephen Jackson a fost foarte apropiat de George Floyd, cetățeanul ucis în timpul arestării sale, în Minneapolis, Minnesota.

Stephen Jackson a avut o nouă apariție publică și a promis că va avea grijă de familia lui George Floyd, care a lăsat în urmă o soție, Roxie Washington, dar și o fetiță de numai 6 ani, Gianna. Stepehen Jackson a avut un discurs emoționat în fața întregii țări: "George nu va putea să vadă cum crește fetița lui, nu va putea ajunge la absolvirea ei, nu o va putea conduce la altar în ziua nunții. Dacă va avea o problemă, tatăl ei nu va mai fi acolo să o ajute.

Voi încerca să fiu acolo mereu când va avea nevoie. Eu o voi conduce la altar, în memoria fratelui meu George. Gigi, eu o să fiu aici pentru tine. Vreau dreptate pentru George și sunt sigur că voi obține asta", a spus Stephen Jackson, citat de Clutch Points, scrie digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614