REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cei mai buni poliţişti din România au venit la Constanţa pentru Campionatul de Atletism şi Cros al MAI

Cei mai buni poliţişti din România au venit la Constanţa pentru Campionatul de Atletism şi Cros al MAI

Replica API 13 iunie 2013 | 00:00 315

Pe stadionul "Farul",

Pe stadionul "Farul",

Stadionul "Farul" este în aceste zile locul de întâlnire a celor mai buni poliţişti din toată ţara. Nu este vorba de un meci de fotbal cu un grad ridicat de risc, ci de Campionatul de Ateltism şi Cros al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), competiţie ce se desfăşoară în perioada 12-14 iunie a.c. Ieri au avut loc primele probe de ateltism şi cros, însă majoritatea participanţilor nu au fost surprinşi de probe şi s-au ridicat la înălţimea lor. Câştigătoarea 800 m feminin a afirmat că participarea la acest campionat nu prezintă nu o solicită mai mult decât o face meseria, întrucât cu ambiţie şi antrenament poţi realiza ceea ce ţi-ai propus.

"Nu este mai greu decât meseria pe care o practic, dar dacă ai voinţă, antrenament şi ambiţie poţi să faci orice. Sunt aici colegi de la Bucureşti şi din toată ţara", a precizat Nicoleta Şerban, agent principal la Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră Ostrov. Fosta atletă de performanţă la săritura în înălţime, Monica Iagăr, actual comisar de poliţie în cadrul MAI, a avut grijă ca cei prezenţi aibă parte de o organizare cât mai bună, care să se apropie de competiţiile profesioniste la care a participat. "Cei care participă la acest Campionat de atletism şi cros al Ministerului Afacerilor Interne sunt în urma selecţiilor ce au avut loc pe parcursul anului la Inspectoratele Generale. Inspectoratul General face o selecţie judeţeană, după aceea se face o selecţie naţională după fiecare inspectorat, şi apoi vin la acest campionat naţional. Ei sunt cei mai buni din cei mai buni. În urma acestui campionat noi avem în vedere şi selecţiile pentru alte Campionate Mondiale şi Balcanice pentru Poliţişti. Aici au o miză, vin să se întreacă, să fie un prilej de verificare pentru ei la nivel naţional şi să arate care sunt cei mai buni dintre cei mai buni. Îi cunosc foarte bine, generaţia nouă înlocuieşte generaţia veche şi suntem mai mulţi decât în ceilalţi ani, ceea ce denotă că poliţişti sunt preocupaţi de pregătirea lor fizică", a declarat pentru "Replica", Monica Iagăr, şef Birou coordonare activităţi sportive din cadrul MAI. Oraşul Mangalia a avut reprezentanţi la acest concurs în persoana lui Marius Saioc, poliţist din cadrul Serviciului Criminalistic Mangalia, la proba de 6.000 de metri. Evenimentul este organizat de Biroul Coordonare Activităţi Sportive din Centrul Cultural al MAI, Prefectura Judeţului Constanţa, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Constanţa şi Garda de Coastă, în colaborare cu Federaţia Română de Atletism, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa şi Asociaţia Sportivă "Dinamo" Constanţa.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614