REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Cei mai proști mafioți: cum s-au dat de gol în fața poliției, care le-a confiscat 2,4 milioane de euro

Cei mai proști mafioți: cum s-au dat de gol în fața poliției, care le-a confiscat 2,4 milioane de euro

Replica API 26 ianuarie 2019 | 00:00 370

Poliţia italiană a confiscat bunuri în valoare de circa 2,4 milioane de euro de la clanul Casamonica, principalul clan mafiot din Roma, informează DPA, informează Agerpres.

Printre bunurile confiscate se află o secţiune a unei "vile de lux" din cartierul Anagnina, o fortăreaţă a clanului Casamonica, decorată cu statui de marmură, informează într-un comunicat poliţia financiară, Guardia di Finanza.

Venituri extrem de mici

Poliţia a efectuat un raid care i-a vizat pe Abramo Di Guglielmi, cunoscut sub numele "Marcello Casamonica", pe sora sa Giulia şi pe cumnatul său Romolo Cerello. Cei trei au fost deposedaţi de bunuri pentru că veniturile lor declarate erau atât de mici, încât un judecător a emis verdictul că averea lor nu a fost dobândită legal.

Potrivit Guardia di Finanza, ei au fost implicaţi în pariuri pe curse de cai, trafic de droguri, jafuri, furturi şi mai multe fraude.

Au ascultat muzica din The Godfather la o înmormântare

Membrii clanului Casamonica sunt italieni de etnie romă. Ei au reputaţie de temut pentru cămătărie, trafic de droguri şi extorcare şi sunt renumiţi pentru aroganţa lor, notează DPA. În 2015, când şeful clanului, Vittorio, a murit, el a avut o înmormântare grandioasă, cu o trăsură cu cai, o formaţie care cânta muzica din filmul "Naşul", în timp ce peste procesiune erau aruncate petale de trandafiri din elicopter.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dupa cum am mai zis un tigan bun este un romulan mort,oricum unul care sa numai aiba mai mult de doua grade de libertate
1
0
Si pe Faruk Mutalap care isi pune nevasta la produs si pe maicasa spala mosi la cur nu l mai vede nimeni, el face sala ma hahaha
3
0
Pe procurorul sef al constantei..cu viloiul de pe malul lacului...nu-l intreaba nimeni..Cristi Deliorga ce mai face...s-a saturat de furat...
7
0
Pana la urma cum i-au arestat? Motivul de prostie? La o citire pe verticala nu a aparut motivul. Politistii prosti ii aresteaza pe cei prosti. Politisti destepti exista? Politistii destepti sunt locotenentii mafiotilor.
3
0
astea chiar si pe romica gheorghe il fac gelos
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218