REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Cei patru bărbați reținuți în urma SCANDALULUI din Mamaia, puși sub control judiciar

Cei patru bărbați reținuți în urma SCANDALULUI din Mamaia, puși sub control judiciar

Replica API 19 august 2019 | 00:50 1773

Cei patru bărbați reținuți în urma scandalului din Mamaia au fost propuși spre arestare, însă, sâmbătă, 17 august, judecătorii au decis să-i pună sub control judiciar. Este vorba de Daniel B., Adrian Gabriel N., Bebi S. și Ion S.. Cercetările continuă.

Vezi detalii aici:

Patru bărbați REȚINUȚI în urma SCANDALULUI din Mamaia

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fane cercel
0
0
Cel mai smecher este fane!
0
0
In orasu asta se umfla numai pizde!! Montana asta mare smecher! Este deja lumea cu ochii pe el!! Toate pasaricile se pisa pe ele bagamias pula in mama lor!
1
0
in ziua d azi dilarii filmeaza consumatorii de cox .. . vreti sa apara vro filmare sa ii piarda job statului ?
0
0
un tricou alb pe baragladina asta ne ajuta sa analizam calitatea gumelor. inclinam sa credem ca sunt de iarna, avand in vedere ca acestea sunt mai moi si nu au deranjat grav penele zburatoarei. next time sa inverseze rolurile cu soferul.
4
0
cand vezi "bonbardieri" care soptesc "mor,mor,mor" in parcare,intinsi pe jos,te bufneste rasul..cum ma sa strigi mor? pai daca mureai,trebuia sa dai preaviz?pai cand mori,mai constientizezi tu sa spui "mor,mor,mor"?mori si gata!da' regiile de bombardier cu tricou si blugi mulati,se vad de la o posta.si voi sunteti bombardieri ca tigaie,ala care scria pe banca de la clasa 1-4 de la puscaria Poarta Alba "tigaie bonbardieru".ai dracului cu regiile voastre.felicitari cameramanului ca l-a filmat pe nepot.oare bombardieru le va arata copiilor sai clipu?"uite cum facea tati in parcare la Ego Club"
4
0
Montana un tigan care vinde fete in Germania, un jeg de om. Locul tau e sa fii inchis in puscarie. Cand ti-am dat pumnu in gura ai cazut pe jos si nu mai stiai de tine zdreanta.
5
0
Deschide gura sa se cace toti analfabetii in ea
1
2
Daca nu stiti gramatica si e greu cu scrisul si sunteti prosti si daca nu stiti ca sunteti prosti si vreti neaparat sa afle lumea, nu e problema, "scriti" aici ,dar dati-va si numele real
4
0
Baaaaaaa asa a ajuns Boldea sa fura banii lu Fotu din masina ?????
0
0
Moarte ciorilor! Pe modelul SUA, bagati in rezervatii si din cand in cand, RAZII, ca sa ramana mai putini! Spanzurati de stalp etc
8
2
salut baieti , ce se mai aude de Claudiu Montana , l-a bagat Gabi Liutic in carucior ? Unde-i zmeul , de Montana, Gabi nu iarta ..
5
0
Sifoane sunt turcii aia bombardieri care jefuiesc babe, "interlopii " sunt colaboratori directi aproape angajati si ei, participa la flagranturi, te suna sa tr spargi in ancheta singur
2
0
Recunosc ca.sunt sifon recunosc ca ii dau bani numitului Filip si judecatorului
17
0
Daca nu luati atitudine si se mai repeta scene de genul, cu pesti, interlopi, cutitasi, pistolari, drogati, o sa va distrati voi si familiile voastre in Cluburile voastre! Pentru ce platiti armatele de bodiguarzi ZIP ESCORT ? Concluzia : O sa ne pisam pe Cluburile voastre !
21
0
faruk stim ce gunoi esti o pizda cu puta mica fricos si limbist lai pradat pe montana si acu pe nas tu leai zis la aia din germania unde e montana
3
0
Nas, nu e nasul lui Silviu ? Dupa ce loveste un om si scoate pistplul, este lasat liber ? Daca vindea patrunjel, statea 30 de zile pe putin. Asa, e nevinovat!
10
0
Subsemnatul Faruk Mutalip declar ca ma futea domul Nas in beciu domnesc cand eram sclavu lu la Praga
3
0
Eee animale Mele... nas e om de afaceri.. toti erau afaceristi
4
2
NAS cu coiae ca restul se scarpinau in gaoz
8
3
Dl. nas nu e intelop . . e un om care ne apara de hahalere deastea ! ! ! bine Nas
4
8
mermelitoare isi face iar de cap pentru ca populatia e pasiva, inghite ce i se da, circ sau paine. Salarii mici de supravietuire si circ la televizor in timp ce judecatorii calare pe mormanele de bani isi rad in barba cand le redau libertatea interlopilor. Libertate sa atace, sa loveasca, sa omoare, sa fure si sa violeze pe cei considerati prada.
16
0
Numele complet ?
4
0
avocatilor si judecatorilor machidoni!
9
4
Eu sper ca judecatori sa nu faca ca uni politai care dau carnete pe bani,daca politisti spun lasa ma ca tot eu i-l iau,judecatori sa spuna"lasa i ma sa se omoare intre ei"pentru ca si soferi si golani pana sa isi fac lor rau,daca ii lasi liberi fac rau altor oameni nevinovati.
13
0
Bravo justitiei din Romania! Traiti in lumea voastra, in globul vostru de sticla pe care credeti ca nu l va sparge nimeni, dar va inselati! Niu, oamenii de rand nu mai avem decat sa speram ca poate se vor intalni acesti interlopi si cu odraslele domnilor judecatori!!!
33
0
Astia sub control judiciar se simt cel mai bine... Nu-i afecteaza cu nimic.
32
0
Scandalurile de acest gen se petrec vara de vara. Pana cand judecatorii nu iau atitudine, vor continua si la anu.pana atunci cu dzeu inainte
34
0
Nu mai fiti asa transanti. Exista cai de atac. Doar nu s nebuni sa i lase liberi
8
8
Oamenii cinstiti si discreti , care muncesc vai de capu lor , pe santiere etc etc trag de salariu , ca de un parizer !! Iar cocalari si arogantii , care nu stiu ce-i aia munca adevarata , arunca cu bani si isi bat joc , de linistea orasului si de Constanta ca imagine . Isi fac de cap fiindca stiu bine , ca reactia civica nu exista si legea este blanda . Acum 70 de ani Maresalu Antonescu , se ocupa radical de specimenele astea . Astia ar trebui sa multumeasca , cu lumanari la biserica , ca nu au apucat vremurile alea . Direct lagar de concentrare , scria pe ei .
39
0
Coruptilor daca nici borfasii astia nu mai sunt pericol public!!!! Rusine baaaa
49
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218