REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cele mai bune modele de Samsung Smart TV

Cele mai bune modele de Samsung Smart TV

Replica API 30 martie 2020 | 16:25 1548

Vrei să îți cumperi un Smart TV pentru a putea să vizionezi serialele favorite? Televizoarele smart de la Samsung sunt considerate cele mai bune de pe piață. Dar ce model de Samsung Smart TV să alegi?

În acest articol îți vom prezenta 5 modele foarte bune din care să alegi. Ținând cont de bugetul și de dorințele tale, poți găsi modelul perfect pentru tine.

În acest top sunt televizoare Samsung Smart TV cu prețuri cuprinse între 2000 și 8800 de lei.

Televizor LED Smart Samsung, 43RU7402

Acesta este modelul perfect pentru persoanele care își doresc un televizor Samsung Smart TV, dar au un buget foarte restrâns. Cu aproximativ 2000 de lei poți achiziționa acest model de TV, performant, calitativ și fiabil.

Diagonala televizorului este de 108 cm, ceea ce îl face perfect și pentru camerele mai mici din casă. Acest model este potrivit chiar și pentru dormitor, pentru când vrei să urmărești emisiunile preferate din pat.

Are procesor Quad Core și prezintă opțiunea de screen mirroring. De asemenea, televizorul vine cu mai multe aplicație de streaming gata instalate precum Netflix și HBO GO.

Televizor LED Curbat Smart Samsung 65RU7302

Dacă îți dorești un Samsung Smart TV cu ecran curbat, acesta este un model perfect pentru tine. Are o diagonală de 163 de cm. Rezoluția televizorului este 4K, deci vei putea să te bucuri de toate serialele favorite la cea mai bună rezoluție și la un preț rezonabil.

Acest model este disponibil la prețul de 3500 de lei. Având în vedere performanțele acestui TV, prețul este unul imbatabil.

Dacă nu ai loc de un televizor atât de mare, poți opta pentru unul de 123 sau de 138 de cm. Cel de 123 de cm este 1990 de lei și cel de 138 de cm vine la un preț de 2300 de lei.

Vine cu multe aplicații de video streaming deja instalate, precum Netflix, YouTube și HBO GO. De asemenea, acest model are foarte multe review-uri bune de la utilizatori.

Poți face și screen mirroring de pe telefon cu sistem de operare iOS sau Android. Astfel, poți să le arăți prietenilor pozele făcute în vacanțe.

Televizor QLED Smart Samsung, 75Q70RA

Un model foarte bun, dar și foarte scump din acest top este acest TV QLED Smart. Diagonala acestui Smart TV este de 189 de cm. Rezoluția este 4K Ultra HD. Astfel, te poți bucura de filmele și serialele favorite ca la cinema. Afla totul despre televizoarele 4K!

Prețul acestui televizor este de 8800 de lei, unul foarte piperat, din păcate. Însă, acest TV este foarte performant și calitativ.

Tehnologia QLED face imaginea să pară foarte reală. Astfel, simți cum intri în lumea personajelor tale preferate.

Televizorul prezintă screen mirroring pentru device-uri cu sistem de operare iOS și Android. De asemenea, are asistent vocal inteligent ca să poți să îi spui exact ce serial să seteze de pe Netflix.

Îl poți conecta rapid la WiFi pentru a naviga pe internet sau pentru a descărca aplicațiile pe care le dorești. Alege asadar televizoarele smart de la Samsung!

Televizor LED Smart Samsung 50KU6099

Acesta este cel mai bun model de televizor Samsung Smart TV. De asemenea, raportul calitate-preț este grozav. Astfel, dacă îți doreai un televizor performant, dar la un buget mai restâns, noi îți propunem acest TV.

La prețul de 3000 de lei, acest Samsung Smart TV are o diagonală de 125 de cm. Este potrivit pentru familiile care își doresc să vizioneze filmele preferate împreună. Trebuie să știi că acest TV trebuie să fie plasat într-o cameră mai mare, pentru a putea fi urmărit de la o distanță de minim un metru.

Deoarece alegerea unui Smart TV este una inteligenta, vei putea să îți descarci aplicațiile video favorite precum Netflix, YouTube sau HBO GO.

Acestea sunt cele mai bune modele de Samsung Smart TV. Așa cum poți observa, au prețuri diferite. Așa că îți poți alege un model potrivit pentru bugetul tău. Indiferent de modelul ales, televizoarele Samsung Smart TV sunt cele mai bune de pe piață, așa că te vei bucura de un TV performant.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa va fut in gura de leprea analfabete cu reclama voastra
1
1
Magazinele sunt inchise.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102