REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cele mai obraznice poze din vacanțele vedetelor. Anna Lesko și Delia, în slipi minusculi

Cele mai obraznice poze din vacanțele vedetelor. Anna Lesko și Delia, în slipi minusculi

Replica API 25 ianuarie 2020 | 00:00 2765

Vedetele noastre s-au întrecut în fotografii, în vacanţele petrecute în locuri exotice. Cea mai obraznică a fost, de departe, Anna Lesko, care ne-a arătat atât bustul siliconat, cât şi posteriorul bombat şi ferm. O mare surpriză este însă solista de muzică populară Ornela Pasăre, al cărei decoleu de infarct a fost apreciat de tot Internetul.

Anna Lesko (41 de ani) adoră vacanţele, pe plajele fierbinţi, din celălalt capăt de lume, unde a mers însoţită de fiul ei, Adam. Cântăreaţa, care s-a separat anul trecut de tatăl băiatului ei, DJ Vinnie, nu a dorit să facă cunoscut locul în care îşi încarcă bateriile, însă postează zilnic poze din acest concediu de vis. Ea s-a fotografiat atât cu băieţelul ei, care e frumuşel-foc, cât şi singură, în ipostaze incitante.

Anna Lesko

Ea şi-a etalat bustul siliconat, dar şi posteriorul, ţinând în mână o nucă de cocos. Unii i-au apreciat curajul, alţii i-au sugerat că a venit momentul să devină mai serioasă, cu atât mai mult cu cât este mamă de băiat.

Şi Andreea Bănică (41 de ani) a fost îndrăzneaţă, în vacanţa petrecută în Maldive împreună cu soţul ei, impresarul Lucian Mitrea. Cântăreaţa a postat o mulţime de fotografii din sejurul lor de vis, demn de o lună de miere, cum l-a numit chiar ea. În majoritatea imaginilor este îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, care i-a pus în evidenţă sânii apetisanţi şi funduleţul.

Andreea Bănică

”Îmi este dor de Paradis! Acolo unde eşti aproape singur, unde cerul se îmbină cu apa albastră şi cu nisipul fin. Ce să-ţi mai doreşti? Să fii cu jumătatea ta”, a scris Andreea Bănică pe Facebook.

Cât o priveşte pe Natalia Mateuţ (29 de ani), fosta prezentatoare de la Star Matinal, de la Antena Stars, ea s-a distrat 2 săptămâni în Tulum, un punct turistic renumit din Mexic.

Natalia Mateuţ a petrecut câteva zile de vis alături de sora ei şi de câteva prietene, fotografiile lor făcând furori pe Internet. Ea a trecut şi prin multe peripeţii.

Natalia Mateuț

În timp ce se îndrepta spre o petrecere, maşina pe care o închiriaseră a fost implicată într-un accident: “Accidentul a fost într-un moment în care voiam să ajungem acasă să ne pregătim, să ne facem toate cele şi să ne ducem spre o petrecere, evident. O furgonetă cu multe lemne în spate a intrat în noi. Nu mai ştiu exact cum s-a întâmplat, dar ideea e că noroc că am scăpat cu bine”, a povestit vedeta.

La plajă ea a afişat un costum de baie mic, care abia îi acoperea zonele intime. Nu în cele din urmă, Delia Matache (37 de ani) şi-a obişnuit fanii cu imaginile sexy din vacanţe exotice pe care le efectuează la fiecare început de an.

Delia Matache

A ales şi de această dată tot Thailanda, optând pentru cazare într-un resort cu vile de lux şi pisicină privată, aflat pe o insulă virgină. Când se satură de plaja cu nisip alb şi fin şi apele cristaline, artista se poate relaxa cu o şedinţă de masaj în cadrul centrului Spa sau se poate bălăci în piscina privată. Aici ea şi-a etalat costumele sexy de baie, într-una dintre imagini fiind în apă, cu poponeţul sexy la vedere.

Aceasta nu este nici pe departe prima vacanţă a cântăreţei în Asia. Delia a fost de câteva ori în ultimii ani în Thailanda, destinaţia exotică fiind printre preferate ei. Ea s-a bălăcit în piscină, cadrele cu ea din apă fiind apreciate de fani, pe Instagram.

Ornela Pasăre

Iată însă că şi solista de muzică populară Ornela Pasăre (36 de ani) a intrat în horă, postând pe Facebook fotografii din vacanţă de vis petrecută în Maldive. Cântăreaţa şi-a expus sânii imenşi într-un costum de baie de culoare deschisă, jucându-se în Oceanul Indian, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mateut aia era arestata pt furt din bancomate restul sunt doar curve
3
0
Hai mai baieti, ca arata bine !
0
2
Curvele platesc,ptr.reclama gratuita cativa fotografi si apar in toate ziarele si pe tv.moca,marcheting dezvoltat de oamenii nostrii de presa.Totul e aranjat si prostii pun botul...Se poarta in Romania Snobismul si Prostia...
4
0
onanistii dele replica cauta numai poze cu pizde
4
0
Degeaba,vin studentele tinere din urma pe val,pe 6 cai frumosi!
4
0
Se poate asa ceva?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920