REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cele opt televiziuni regionale ale Digi24 se închid oficial, după ce CNA a retras, la cerere, licențele

Cele opt televiziuni regionale ale Digi24 se închid oficial, după ce CNA a retras, la cerere, licențele

Replica API 26 martie 2019 | 12:48 258

sursa foto: evz.ro

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat solicitarea RCS de a retrage cele opt licențe regionale Digi 24

Digi24 avea opt licențe regionale în Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Craiova, Galați, Iași, Oradea și Timișoara, pe care le primise de la CNA în februarie 2012.

Din informațiile Paginademedia.ro, posturile își vor înceta emisia începând de mâine.

Amintim că Digi24 a luat decizia de a închide stațiile locale din țară, la începutul lunii februarie. Totodată, postul compania a încheiat colaborarea cu mai mulți angajați ai postului, printre care și nume sonore, de pe TV, printre care Tudor Mușat și Adriana Nedelea.

Reprezentanții companiei au explicat măsura într-un comunicat:

„Digi | RCS & RDS demarează un proiect de eficientizare a activităților din trustul media Digi | RCS & RDS va derula, începând cu luna februarie, un proiect de eficientizare a activităților din trustul media (în special în televiziune), constând în extinderea rețelei de corespondenți locali din țară și în consolidarea redacției centrale a postului Digi 24.”

„Totodată, pentru a optimiza utilizarea resurselor în divizia media, compania va demara procedurile privind renunțarea la licențele audiovizuale ale studiourilor regionale și va crește nivelul de dotare a echipelor de corespondenți. În ultimii ani, piața media și comportamentul de consum al publicului telespectator s-au modificat semnificativ, o parte din public migrând spre conținuturile difuzate online sau multi-platformă”, au mai adăugat aceștia în comunicat, potrivit paginademedia.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai si cu Marian Cioaca ce se va intampla? El cui ramane? Marian, sa stii ca te iubim, ca ca tine nu gasim!
4
0
cele mai bune documentare le gasesti pe digi tvr asa ca, gasiti o modalitate eficienta de a rezolva favorabil problema acceasta in favoare celor care urnaresca emisiunile tvr,nu online,multumim anticipat
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614