REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cele peste 100 de autobuze noi RATC, puse în funcţiune din toamnă!

Cele peste 100 de autobuze noi RATC, puse în funcţiune din toamnă!

Replica API 17 iulie 2018 | 00:07 489

Contractul de furnizare pentru 104 autobuze urbane produse de Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş vine ca o "gură de aer proaspăt" pentru constănţeni! Licitația internațională a fost organizată de Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare în cadrul proiectului Smart Transport Public Constanța.

Începând din ultimul trimestru al acestui an, constănţenii vor călători în noile autobuze cu tehnologie japoneză, acesta fiind şi cel mai important pas pentru consolidarea operatorului public de transport în comun din Constanţa, RATC.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mentionez '' in loc sa cumpere aceste autobuze japoneze isuzu facute in Turcia Domnul Primar Decebal Fagadu face o greseala enorma dupa ce o sa apara sigur o sa ajunga si mai rau decat primele Autobuze Maz al Constantei '' adica tiganii cand se va urca sa zicem in autobuzele noi si o sa patesc aceeasi soarta ca si cele inexistente autobuze din Constanta adica tigani ba o sa scrie cu carioca pe scaune ba o sa manance seminte ba va arunca cu pietre in geamurile autobuzelor noi si mai multe'
3
0
bubuie frinele-vedetri pe youtube accidente cu ele in Turcia
3
0
Motoarele diesel sunt intr-adevar cam poluante dar carcotasii de mai jos ar trebui sa realizeze ca posesia si uzul a 5 masini intr-o familie cu 4 membri face mai mult rau orasului astuia decat autobuzele respective care transporta 40 calatori in loc de unul. Toata lumea vrea masina si pe urma se mira de poluare.
5
4
ce poate fi mai ecologic decat transportul electric ? bine ca l-am distrus
5
3
Alea hibrid nu aveau viteza parandarat! Nu ne mai facem bine! In Cluj sunt auutobuze elctrice cumparate cu fonduri europene. Noi nuuuu putem. Cine a inventat ciubucul ? Oare cineeee ??
5
1
A distrus mazare tot transportul eco,troleu si tranvai si a bagat generatoare de fum.
10
1
Autobuze diesel ne trebuiau , cum zicea unul misu din constanta va "schimba fata orasului" , ce tampit.
8
1
Ce frumoase si elegante sunt noile autobuze. Vor schimba la propriu imaginea orasului! Felicitari reprezentantilor primariei pentru achizitie. Circotasii ar face bine sa se abtina!
4
17
ca toate turcismele in 2 ani sunt praf si ne intoarcem de unde am plecat.
11
4
Japoneze? Ce gluma buna. Sunt 100% turcesti cu motoare produse in europa, motoare folosite si de alti producatori. Deci manopera turceasca, low quality
10
3
Arata ca dracu - zici ca sunt din vreun orasel de prin China. In fine - macar nu-s roz si nu mai au horn de-ala de soba. Ca in bancul cu rabinul si nefericitul ...
4
6
Otomotiv tikatet buzgibi iskembe???
5
1
...disel ca si asa vroiau otomanii sa scape de ele...au gasit niste gugustiuci la Constanta... Cum draqu aia de la Cluj si din alte orase pot achizitiona autobuze electrice si noi nu putem....??? Dupa ce am inghitit fumul de la autobuzele Mascariciului...de zici ca este furnalul de la Copsa Mica...acum si copilul Mascariciului aduce autobuze tot disel....
18
2
Bine ca sunt euro 6
6
4
Nu vin sa cred!!! Autobuze noi!!! sa poate ca are si caldura si air aconditionat....suntem norocos!!!
8
5
stiati ca autobuzele sunt diesel? deci, nu prea putem vorbi de ""gura de aer proaspat"
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367