REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Celebrităţi care au întreţinut relaţii intime la prima întâlnire cu partenerul

Celebrităţi care au întreţinut relaţii intime la prima întâlnire cu partenerul

Replica API 10 iulie 2020 | 00:00 1187

Nu au rezistat prea mult şi au ajuns în pat chiar de la prima întâlnire. Celebrităţi cunoscute la nivel internaţional au recunoscut că au întreţinut relaţii intime cu partenerul lor chiar de la întâiul date. Unele dintre ele au acum mariaje fericite cu acei bărbaţi!

Când vine vorba despre viaţa intimă, vedetele ocolesc răspunsurile sau preferă să treacă la alte subiecte, poate unele despre viaţa profesională. Iată că aceste vedete nu s-au ferit să spună adevărul atunci când a venit vorba despre sexul la prima întâlnire. Au recunoscut că au ajuns rapid în dormitor, nu au rezistat prea mult tentaţiei. Vorbim despre John Legend şi Chrissy Teigen, soţia sa, sau Blake Lively şi soţul, actorul Ryan Reynolds. Pasiunea s-a aprins şi între alte celebrităţi cunoscute!

John Legend şi Chrissy Teigen

John Legend şi Chrissy Teigen au făcut sex de la prima întâlnire

Chrissy Teigen este foarte deschisă când vine vorba despre viaţa ei personală, carieră şi modul în care îşi creşte cei doi copii. În urmă cu doi ani de zile, soţia lui John Legend a povestit despre prima întâlnire cu cântăreţul. Nu s-a jenat deloc să recunoască faptul că i-a cedat încă din prima seară, după ce au filmat împreună preţ de o zi videoclipul piesei „Stereo”. Au trecut la fapte noaptea.

„Ei bine, de ce nu? Am filmat un videoclip împreună o zi întreagă, m-am dus la unul dintre spectacolele lui şi după... da”, a spus ea. Pare că totul a mers ca pe roate între cei doi, şi acum formează un cuplu şi au împreună doi copii.

Ryan Reynolds şi Blake Lively

Ryan Reynolds şi Blake Lively au trecut imediat la fapte

Actorul în vârstă de 43 de ani a glumit şi a spus clar când şi-a dat seama că Blake este jumătatea sa, mama copiilor săi: “Imediat după sex!”. În urmă cu ceva vreme, actorul a dezvăluit că a invitat-o pe actuala lui soţie la dans, într-un restaurant gol din Tribeca, NY, şi a dat de bănuit că, nu după mult timp, cei doi actori au devenit cât se poate de intimi.

“A fost unul dintre acele momente în care, undeva la mijlocul dansului, îţi dai seama că ai trecut peste anumite limite… După care, am condus-o acasă şi… nu trebuie să vă mai povestesc ce s-a întâmplat după asta că vă imaginaţi şi voi.” Reynolds şi Lively s-au căsătorit în anul 2012. Şi acum formează un cuplu.

Zac Efron

Lui Zac Efron îi place amorul de la prima întâlnire

Actorul în vârstă de 32 de ani e dechis şi nu are nimic de ascuns, nici măcar faptul că este adeptul partidelor de sex din prima: „Sexul este un lucru frumos! Nu resping deloc ideea de a avea relaţii intime de la prima întâlnire, bineînţeles că nu!”, a declarat acum ceva vreme.

Amy Schumer

Amy Schumer şi Chris Fischer au făcut sex de la prima întâlnire

Fără vreo reţinere sau vreo jenă, actriţa a spus direct că da, a mers până la capăt încă de la prima întâlnire: “Am făcut sex. Mă ştiţi doar. Sex am făcut, vă spun. Şi n-a fost deloc ceva confuz, greşit… Ne-am spus că vrem să facem aşa ceva şi gata, am făcut-o. Şi a fost drăguţ. Foarte drăguţ! Am petrecut o seară minunată împreună!”, a declarat Amy acum câţiva ani pentru The Howard Stern Show, citat de okmagazine.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920