REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Celebrităţi care şi-au pierdut virginitatea cu alte vedete

Celebrităţi care şi-au pierdut virginitatea cu alte vedete

Replica API 10 iulie 2020 | 20:26 1297

Ne-au obişnuit ca majoritatea celebrităţilor să facă dezvăluiri despre viaţa profesională, cât şi despre cea personală. Nu mai au secrete în faţa publicului nici când vine vorba despre viaţa intimă. Ele au povestit despre primele lor experienţe în amor, despre aventurile din dormitor cu alte vedete.

Mai multe celebrităţi cunoscute la nivel internaţional au dezvăluit cum şi-au pierdut virginitatea cu alte vedete foarte cunoscute, printre acestea se numără şi Selena Gomez, Kim Kardashian, Miley Cirus, Joe Jonas, şi altele.

Britney Spears, Justin Timberlake

Britney Spears a avut o relaţie cu Justin Timberlake

Cântăreaţa a recunoscut că primul bărbat din viaţa ei a fost Justin Timberlake, undeva la începutul anilor 2000, deşi îşi propusese să se păstreze până la căsătorie: "Eram cu Justin de doi ani când s-a întâmplat prima oară. Am crezut că el era alesul. Dar m-am înşelat".

Miley Cirus s-a 'păstrat' pentru Liam Hemsworth

Deşi au trecut printr-un divorţ fulgerător şi dureros se pare că a fost o mare dragoste între ei. Miley Cyrus a avut mai multe relaţii în perioada Hannah Montana, dar nimic serios. Ieşea la întâlniri cu diverşi adolescenţi, dar pare că artista îl aştepta pe prinţul ei pe cal alb. Şi aşa s-a întâmplat! Doar că basmul nu a durat prea mult. Ea a devenit interesată din punct de vedere sexual când l-a cunoscut pe Liam Hemsworth, în 2010. Se pare că alături de el ar fi trăit prima noapte de amor, deşi oficial nu a recunoscut niciodată că el ar fi fost primul bărbat din viaţa ei.

Joe Jonas şi-a pierdut virginitatea cu Ashley Green

Urmează să devină tată pentru prima oară, aşa că Joe Jonas trăieşte cea mai mare bucurie alături de Sophie Turner. Cântăreţul de 30 a făcut de-a lungul anilor dezvăluiri despre viaţa intimă. Şi-a pierdut virginitatea cu Ashley Green, cunoscută din Twilight: "Nu aveam prezervative, aşa că m-am dus la toboşarul nostru, Jack, care era colegul meu de cameră, şi am devastat camera căutându-le. Le-am găsit sub sertarul cu lenjerie. Când a venit acasă a crezut că fusese jefuit".

Vanessa Hudgens şi Zac Efron şi-au pierdut virginitatea împreună, după ce s-au cunoscut pe plaotul de filmare la "High School Musical".

Kim Kardashian, T.J. Jackson

Kim Kardashian şi-a pierdut virginitatea cu un membru al unei familii celebre: T.J. Jackson, nepotul lui Michael Jackson.

Selena Gomez, Justin Bieber

Selena Gomez şi-a pierdut virginitatea cu Justin Bieber

Cu toţii ne aşteptam să îi vedem în postura de soţ şi soţie, în faţa altarului, dar iată că au luat-o pe drumuri separate. Ei au fost împreună de mici şi ştim cu siguranţă că Selena, în timpul relaţiei cu Biber şi-a pierdut virginitatea. Prin 2015 a mărturisit într-un interviu că a ales să renunţe la virginitate pentru că îl iubea foarte mult pe Bieber: "Am crezut că nu fac nimic rău îndrăgostindu-mă. Din păcate se practică foarte mult să creezi o imagine perfectă cuiva şi apoi să distrugi omul pentru că e un subiect rentabil. Iar când eşti adolescent e şi mai greu de suportat".

Beyonce, Jay-Z

Beyonce şi-a pierdut virginitatea cu Jay-Z, soţul său

Beyonce spune că s-a "păstrat" până în 2003, când a început relaţia cu Jay-Z: "Până atunci eram prea mică să am un iubit cu adevărat. Nu am locuit cu nimeni, nu am... ştii tu... Am experienţă cu un singur tip, cel care de atunci este singurul bărbat din viaţa mea - Jay", scrie myzutv.ro, citata de okmagazine.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primim o recompensa, ceva ?!....
1
0
bine , bine , si-au pierdut-o , dar au anuntat pierderea ? au mai gasit-o ?!?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920