REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Celebrităţile care au dezamăgit la capitolul performanţe sexuale

Celebrităţile care au dezamăgit la capitolul performanţe sexuale

Replica API 29 mai 2020 | 00:00 1829

La o primă aruncătură de pleoapă, îţi dau impresia că au făcut un pact cu seducţia, dar amele pe care le folosesc în pat nu sunt pe gustul partenerilor. Ce mai încolo şi în încoace, şi vedetele dau rateuri în dormitor, scrie okmagazine.ro.

Iată câteva exemple!

Angelina Jolie

Angelina Jolie era văzută ca una dintre cele mai sexy femei din lume, ba chiar se zicea că e un pic ciudată în pat. Probabil pentru că odată a făcut sex într-o limuzină cu fostul soţ, Billy Bob Thornton, în timp ce mergeau către o festivitate de premiere. Se pare că această emoţie nu a durat mult timp pentru Thornton, care a avut doar cuvinte dure pentru fosta sa soţie. El a reuşit să spulbere visele bărbaţilor de pretutindeni după ce i-a criticat abilităţile lui Jolie în dormitor. „Uneori, poţi să fii cu cea mai sexy persoană din lumea, dar să ai senzaţia că faci sex cu canapeaua”, spunea el.

Katy Perry

Nici Katy Perry nu a fost scutită de bârfe. Despre cântăreaţă s-a spus că nu este chiar atât de grozavă în pat, mai ales după ce fostul ei soţ, Russell Brand, a ieşit practic şi a umilit-o în mod public cu câteva observaţii de culoare. Brand nu a fost deloc un deloc un gentleman când a recunoscut în timpul unui stand-up că încerca să se gândească la altă femeie când face sex cu artista.

Bradley Cooper

Bradley Cooper a fost numit cândva cel mai sexy bărbat în viaţă, dar fostele iubite spun despre actor că este de-a dreptul plictisitor în dormitor. Ba mai mult, Jennifer Lawrence mărturisea că Bradley îşi pierde magia când începe să transpire din cap până în picioare.

Maria Sharapova

Maria Sharapova era considerată un devărat simbol sexual. Adam Levine de la Maroon 5 a spulberat însă toate miturile când a vorbit presei despre întânirile sexuale cu vedeta din tenis, care în ochii lui au fost extrem de dezamăgitoare. Levine a spus că şi el, ca şi alţi bărbaţi, a crezut că Maria este genul care ţipă în pat, dar realitatea a fost alta. „Nu ar face niciun zgomot în timpul sexului Doar stă acolo întinsă, ca o broască moartă. S-a înfuriat chiar că am început să gem, a spus că „i-am distrus concentrarea”, a mărturisit artistul.

Charlie Sheen

Charlie Sheen şi-a dobândit reputaţia de băiat rău., asta după ce a început să se vadă cu femei care lucrează în industria sexului. Ba mai mul, actorul s-a întâlnit cândva cu două vedete porno în acelaşi timp, iar asta i-a făcut pe mulţi să presupună că Sheen este un aventurier sexual. Cu toate astea, Charlie nu este nici pe departe amantul ideal. Se pare că una dintre fostele sale partenere de viaţă se plângea că era extrem de egoist în pat şi nu-i păsa de plăcerea ei.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston a fost întotdeauna o persoană retrasă. Artista dă interviuri, dar vorbeşte rar despre viaţa ei amoroasă, cu excepţia cazului în care discuţia se îndreaptă către Brad Pitt şi Angelina Jolie. Din păcate pentru Jennifer, foştii ei iubiţi au nu sunt aşa de reţinuţi. O persoană din anturajul ei a confirmat că Aniston este „rece” în pat şi nu pare să se bucure atât de mult de o partidă de sex . Actriţa are şi momemte când găseşte câte o scuză pentru a evita prestaţia din dormitor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au lipsit de la scoala la acest capitol.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920