REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Centrul Cardioscan de la Spitalul Judeţean Constanţa, preluat de italienii de la Monza!

Centrul Cardioscan de la Spitalul Judeţean Constanţa, preluat de italienii de la Monza!

Replica API 21 iulie 2017 | 23:31 1770

Spitalul Monza, cel mai mare spital de chirurgie cardiovasculară și cardiologie intervențională din țară, parte a grupului “Policlinico di Monza” din Italia, confirmă că a preluat centrul Cardioscan din Constanța, care furnizează, chiar din incinta Spitalului Județean, investigații în explorarea bolii coronariene. “Ne bucurăm că vom putea fi mai aproape de pacienții noștri, oferind tratamentele medicale atât de necesare, într-un timp mult mai scurt. O mare parte a pacienților noștri provenea din Constanța, astfel încât decizia de a ne extinde in acest oraș a fost una firească. În viitorul apropiat, vom mai deschide și alte Centre de Excelență, în diferite regiuni ale țării, care au nevoie de astfel de servicii medicale”, a declarat astăzi Carmen Drăgan, președintele Spitalului Monza, citat de Profit.ro

Contractul a fost semnat de președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Monza, Carmen Drăgan, cu cei doi acționari ai Cardioscan, Monica Gaitanidis-Făgădău, și Bogdan Mut-Vitcu, medic cardiolog din Timișoara, mai notează Profit.ro.

De precizat că centrul Cardioscan are încheiat un contract valabil 30 de ani cu Spitalul Judeţean.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tre sa crape da sa sa crape.
1
0
IA IA SA VEDEM ASA CAZ IPOTETIC S-AU POSIBIL REAL.UN PACIENT CARE ARE NEVOIE DE O CORONOGRAFIE LA REC CARDIOLOGULUI BINENTELES UNDE SE POATE ADRESA.DAK II ASIGURAT,NU MAI ADUG AICI CA II VAI SI VAI.LA SF PETRU I SA SPUS DE CATRE VASNICUL MENEGER.IN FAPT MENEGERUL II PSD-IST PINA IN MADUVA OASELOR SCUZE A OSINZEI.
3
0
D-na Monica Fagadau nu este cymbals Doris primarului dinner Constanta??????
2
0
Impuscati toti Criminalii Romaniei care prin toate mijloacele au vandut Romania -fabricile si toate mijloacele de productie! NATIONALIZARE IMEDIATA !!!
4
0
Bravo Fagadau! Ai pus-o si mai pozezi in om modest si integru care doar a lucrat in primarie, nu a fost si omul de paie a lui Mazare. Bai sluga ordinara, nevasta' ta a fost pusa de Strutinsky Sorin la Pozimed pt ca apoi sa semneze japca asta de contract cu puscariasul de Capatana. Miroase a DNA, javra psdista, ce esti. De asta sariti ca hienele pe Kovesi, sa scapati de puscarie, toti, in frunte cu penalii de Dragnea si Tariceanu. Acum aveti intariri, a iesit din puscarie si securistul nenorocit de Voiculescu. Manca-var puscaria, sa va mance, Fagadau!
7
5
o afacere a porcului ESCU, care bolnav fiind si a tras clinica aproape. Daca nu mai este plafon la casa de asigurari risti sa mori la spital sau esti dus la Bucuresti la Fundeni daca mai ajungi, sau amanat pentru cand apare plafonul. Oricum stendurile care se implanteaza sunt de rahat, in strainatate nici nu se mai folosesc, iar aici preturile la materiale si manopere sunt enorme .MS ar trebui sa faca niste verificari sigur este mangla Fagadau, Mut, Ct escu
11
5
DNA, sa vina sa va ia! Cum a fost posibil sa se semneze un contract pe 30 de ani? Interventiile pt investigatii si stenturi se faceau in spatiul inchiriat, dar internarile pre si post operatorii se faceau pe sectia de cardiologie. Smecherii luau banii! Traiasca porcu' de Constantinescu si acolitul sau Fagadau!
9
4
Constanta nu i Cta toti parvenitii cumpara tot ce prinde sa spele banii mafiilor la noi in Ro cu acordul tacit al politicienilor care nu sant in stare sa faca ei ceva da pentru o spaga ce au distrus securistii de 27 de ani sistemul sanitar din judet este la pamant spitalele mizerabile mibilierul vechi asistente slab pregatite medici spagari in goana dupa ciubuc sa si faca clinici private din spatiile inchiriate pt cabine luate si alea pe nimic este ceva rusinos cum acesti criminali se mai numesc medici din sistemul sanitar astea sant rusinea tarii
10
1
Politicul bate vina! Nu putea sa vina Monza direct ci doar prin Fagadau. Ne meritam soarta. Oricum Constanta nu are nici un doctor bun. Absolut toate varfurile sunt la Bucuresti. Nimeni nu poate contrazice aceasta stare de fapt.
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920