REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Centrul Cultural ''Jean Constantin'' se deschide în luna martie

Centrul Cultural ''Jean Constantin'' se deschide în luna martie

Replica API 1 martie 2017 | 00:25 526

Vești bune pentru constănțeni! Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, a declarat în ședința de CJ de marţi că în luna martie va fi inaugurat Centrul Cultural „Jean Constantin“ din Constanța. Anunțul a fost completat de vicepreședintele, Claudiu Palaz, care a explicat care este situația actuală. ''Proiectul a fost făcut fără cap, acesta este adevărul și nu ne ascundem acum după deget. Mai avem proiecte tehnice de rezolvat și obținerea unor avize. Puteam să îi dăm drumul mai de mult, dar de ce să nu facem un lucru bine făcut'', a precizat Palaz. Lucrările la Centrul Multifuncţional „Jean Constantin“ ar fi trebuit să se finalizeze până la 31 decembrie 2015, însă termenul nu a putut fi respectat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand fura Mazare si cu Nicusor dansati samba pe strazi tacuti in timp ce astea devaliza oradul judetul si tara acum ca este Palaz si demasca furaciunile si contractele nesimtite ale pesedeului si securistilor intrati si behaiti pe aici precum votati ca oile capii ce oras este mai distrus ca Constanta bine ca ati ranas fara licente la hotele fandositilor de unde ati furat 27 de ani sub umbrela militiei ati distrus portul Palaz va pune la punct .
3
1
fa o minune si dispari!asta da bucirie pt. constanteni
0
1
Meriti sa mergi la puscarie!
2
1
De la miscarea poPULAra timpul trece si rezolva multe!Stii cum face ceasul?TIC-TAC
5
1
Cine cine ii acest Palaz va spun eu da da da.Ii un fost PDL-ist un fost UNPR-ist proptit acu mai nou in PMP.Deci omul ii ok are viziune politica program nu ii desaga.Un oportunist un fitilar ca si mentorul lui Baaas.Dupa ce a dat cu bita in gard la alegerile pt primarie sa ales cu un loc caldut 4 ani ii bugetar traieste din bani contribuabililor.Daca e sa vorbim de cea ce face tre sa ne gindim temeinic pt a scorni ceva in fapt incaseaza si attiit.Mai baga maron .Slugiii da da slugi.
7
1
cu boala Altzheimer de la Agigea trebuia terminat la sfarsitul lui februarie. Palas minte oamenii cu nerusinare. mai ales pe cei care sufera de aceasta boala.
4
1
mare javra te-a facut mamica ta.
7
1
...mai avem proiecte tehnice de rezolvat... Chiar asa a spus? Pai, asta e prost rau de tot!
5
1
cu ce drept vorbeste oaia capiata despre acest centru, in ce calitate intra oaia in aceste probleme de interes al CJC, face pe el jigodia si atat. Va rugam pe unde apare dati-l afara nu ai mai permite-ti sa se bage in seama, oricum nu face nimic ba va aduce injosiri si multe alte jigniri, altceva nici nu se pricepe ! A facut ceva bun cat a fost imperfectul orasului ? Da a fost cel mai mare IMPERFECT al judetului UN CRETIN !
8
1
Bleaga, a mai iesit sa spuna ce face seful lui.beeeeheeeeheeee
6
1
cite locuri de parcare are? zero.ca doar nui o sa incapa toti pe trotuarul din fatza
7
0
pai ar trebui sa fie poza presedintelui CJC nu a machidonului asta
6
2
Palaz,ai uitat sa mai ceri niste demisii!
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367