REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Centrul de Sănătate Năvodari este preluat de Spitalul Județean Constanța

Centrul de Sănătate Năvodari este preluat de Spitalul Județean Constanța

Replica API 9 iulie 2019 | 01:28 1241

Centrul de Sănătate Multifuncțională Năvodari este preluat, luni, 8 iulie a.c., de Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța. Consiliul Local Năvodari a votat darea în administrare a imobilului de pe strada Sănătății, nr. 1, în ședința din luna iunie a.c., iar documentul de predare-primire va fi semnat astăzi, în prezența președintelui Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Lucrările la clădirea viitorului Centru de Sănătate Multifuncțional Năvodari s-au încheiat, iar Consiliul Local Năvodari a votat, în cea mai recentă ședință, darea în administrare a imobilului către Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei” Constanța. Între timp, autoritatea locală s-a preocupat de ultimele detalii: amenajarea unui heliport, a spațiului verde din vecinătatea viitorului spital și lărgirea parcării și a drumului de acces!

„Primăria orașului Năvodari a finalizat lucrările viitorul Centru de Sănătate Multifuncțional. În ultima ședință a Consiliului Local a fost aprobată darea în administrare către Spitalul Județean Constanța a acestui important edificiu pentru orașul Năvodari. Acum am fost la Consiliul Județean Constanța, unde am discutat cu președintele Marius Horia Țuțuianu, pentru a fi introdus pe ordinea de zi a ședinței CJC a unui propiect de hotărâre privind preluarea edificiului. Din acest moment, urmează alte proceduri. Ceea ce înseamnă că orașul Năvodari și-a făcut treaba, modernizând întregul edificiu!”, a afirmat pentru „Replica de Constanța” primarul Florin Chelaru, în urmă cu puțin timp.

De menționat că deja mai multe cadre medicale, care domiciliază în Năvodari, și-au manifestat interesul să lucreze la acest centru, tocmai pentru a nu mai face naveta.

„Voi preda conducerii Spitalului Județean Constanța un dosar cu multe cereri de angajare, sunt și doctori, și asistente, foarte multe, care vor să lucreze aici, să nu mai facă naveta”, a precizat primarul.

Reamintim că lucrările au fost realizate de SC Geomarco Construct SRL, valoarea contractului este de 2.780.544,48 lei. În structura unității vor fi cabinete de Pediatrie, Microchirurgie, Obstetrică-ginecologie, Interne, Neurologie, Gastroenterologie, Cardiologie, Imagistică, Laborator de analize medicale, Stomatologie. CJC a alocat suma de aproximativ 1,6 milioane lei Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța pentru dotarea centrului cu echipamente moderne.

F.B.

Citește și: HELIPORT și URGENȚĂ la Spitalul Năvodari! S-au încheiat lucrările, doctori și asistente din oraș vor să lucreze aici!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bine ca in curand se vor taia salariile uriase si nejustificate ale medicilor, e clar ca nu putea sa dureze
4
0
daca intra pe mina fecalei excremenului flatulentei junghiului de GRASA CATALIN ii decalotata situati.Vedeti organizarea de la Sf Andrei unde ii o harababura totaaaala.Sluga PSD.
2
0
gata ii decalotata treaba si acolo la navodari.daca a intrat pe mina infectului de GRASA CATALIN va ajunge precum jud Cta.O epava.
2
0
Daca si daca va intra pe mina lui GRASA CATALIN slugoiul PSD facatorul de nimic ii graaaav da da grav
2
1
Pe cel de la Baneasa dc nu il preia?!! De aici nu mai au ce mulge sau nu mai prezinta interes deoarece a ajuns o paragina!!!
4
0
hai deschideti usa cu capul
0
4
... 3 ani nu au facut nimic consilierii locali , doar si-au vazut de afaceri si de imobiliare ! Navodariul , in zona litorala incepe sa semene cu un imens ghetou de betoane cu blocuri construite la distanta de 10 m intre ele ! A disparut verdeata ! Ce a facut Mazare la Cta este minciuna fata de ce se comite de 10 ani la Navodari ! O promenada construita ca sa se mai poata acapara niste terenuri de milioane de euro si un Peste facut din tabla ondulata ! Orasul care saruta marea !
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920