REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CEO-ul Pfizer: Viaţa în Europa va reveni la normal în toamnă. COVID-19 va „deveni ca gripa“

CEO-ul Pfizer: Viaţa în Europa va reveni la normal în toamnă. COVID-19 va „deveni ca gripa“

Replica API 19 aprilie 2021 | 21:34 1678

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, se declară încrezător că viaţa în Europa va reveni la normal în toamnă. În declaraţiile sale pentru patru ziare europene, Bourla a declarat că noul coronavirus „va deveni ca gripa. Ne vom vaccina şi ne vom trăi vieţile”, scrie Mediafax, citat de stiripesurse.ro.

El a menţionat, de asemenea, că Pfizer va „creşte semnificativ” livrările de vaccin BioNTech / Pfizer către ţările membre ale UE în următoarele săptămâni, cu 250 de milioane de doze în total în al doilea trimestru, relatează Politico.

Potrivit lui Bourla, campania de vaccinare a UE - care s-a confruntat cu critici pentru că a rămas în urmă faţă de Regatul Unit şi Statele Unite - nu ar trebui comparată, spunând că „lucrurile par să arate mereu mai bine în curtea vecinului".

„Furnizarea şi administrarea dozelor pentru 447 de milioane de oameni, populaţia UE, este o sarcină monumentală", a adăugat Bourla.

De asemenea, joi, Bourla a declarat pentru CNBC că oamenii vor avea nevoie probabil de o a treia doză a vaccinului Pfizer în termen de 12 luni de la vaccinare şi a adăugat că este posibil ca vaccinarea să fie anuală.

„Este extrem de important să suprimăm grupul de persoane care pot fi susceptibile la virus”, a declarat el la CNBC. CEO Pfizer a mai precizat că vaccinurile vor fi un instrument important în lupta împotriva variantelor extrem de contagioase.

Pfizer a declarat la începutul acestei luni că datele actualizate din studiul său clinic au arătat că vaccinul său este extrem de eficient la şase luni după a doua doză.

În februarie, Pfizer şi BioNTech au declarat că testează o a treia doză din vaccinul anti-Covid-19 pentru a înţelege mai bine răspunsul imun împotriva noilor variante ale virusului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gripa ei de ...covit! asa ca nu i bai!
0
0
intotdeauna o gripa. Si ca orice gripa este extrem de contagios. Doar ca nu se mai vaccina lumea antigripal si a trebuit voi sa rebotezati virusul. Se pare ca vaccinul foloseste doar celor care l vand.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218