REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CERNAVODĂ STYLE: fost administrator de spital şi iubită de interlop, Laura Dumitrescu îşi încearcă norocul şi ca director

CERNAVODĂ STYLE: fost administrator de spital şi iubită de interlop, Laura Dumitrescu îşi încearcă norocul şi ca director

Replica API 9 februarie 2017 | 10:40 3219

Cercetată de DIICOT

Cercetată de DIICOT

Laura Iuliana Dumitrescu

Laura Iuliana Dumitrescu ajungea în atenția opiniei publice în anul 2014, atunci când concubinul ei, interlopul Ovidiu Ranzburg din Cernavodă, era prins de DIICOT Iași în timp ce făcea trafic de arme, alături de Constantin Corduneanu. Automat și ea a apărut în dosar, fiind cercetată la acea dată pentru complicitate. De precizat că dosarul încă nu a ajuns în instanță. Însă, iată că nu a putut sta mult timp în umbră, astfel că, potrivit informațiilor noastre, femeia ar vrea să candideze pentru ocuparea postului de director al Centrului de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Vârstnice. Informația nu a fost confirmată în mod oficial de către reprezentanții Primăriei, chiar dacă este vorba despre date publice. "Nu putem să vă spunem, momentan", au spus oficialii, nițel încurcați.

Pentru trecerea rapidă în revistă a unei vieți "palpitante" trebuie să începem cu faptul că Laura Iuliana Dumitrescu a fost asistentă medicală, lider de sindicat Sanitas și administrator la Spitalul Orăşenesc din Cernavodă. Apoi a urmat "bumul", în 2014, când era iubita interlopului Ovidiu Ranzburg. De fapt, pe numele său Ovidiu Sandu, el fusese eliberat în acel an din penitenciar, unde fusese închis pentru trafic de droguri și de minori. Între timp și-a schimbat numele și s-a "cuplat" cu Laura Dumitrescu, după care a intrat DIICOT Iași pe fir.

Amintim că Ovidiu Ranzburg a fost prins în flagrant pe 15 octombrie 2014. Autoturismul cu care călătorea, împreună cu inculpatul Iarcă Neculai, a fost oprit în trafic de către un echipaj al Poliţiei Rutiere, la intrarea în municipiul Vaslui, în maşină fiind găsite un pistol revolver de producţie spaniolă şi muniţia aferentă (19 cartuşe de calibru 38 special – 9 mm).

„Din investigaţii a rezultat faptul că arma şi muniţia găsite asupra inculpatului Ranzburg Ovidiu erau ale inculpatului Constantin Corduneanu, acesta fiind cel care i le înmânase în cursul lunii august 2014. De asemenea, această armă şi muniţie au fost procurate anterior de inculpatul Constantin Corduneanu de la persoane neidentificate care le-au introdus în mod ilegal în România. Inculpaţii Constantin Corduneanu şi Ranzburg Ovidiu au fost puşi în legătură de către inculpatul Ghinea Florin Nicolae zis Ghenosu, persoană care a intermediat introducerea în ţară de către Ranzburg Ovidiu a unui pistol şi a muniţiei aferente", se arată într-un comunicat DIICOT.

Au urmat percheziții, iar la domiciliul lui Costel Corduneanu au fost găsite mai multe agende care conţineau însemnări cu privire la arme şi sume de bani. Mai multe persoane sunt cercetate în dosar, pe când Laura Iuliana Dumitrescu era cercetată, la acea vreme, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. De precizat este că aceștia încă nu au fost trimiși în judecată, cercetările continuând.

Laura Dumitrescu își încearcă norocul ca director la Cernavodă?

Și, după cum bine se poate observa, Laura Dumitrescu nu a putut sta mult timp în "umbră", astfel că, potrivit informațiilor noastre, ar vrea să ocupe funcția de director la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Vârstnice Cernavodă. Informația nu a fost confirmată oficial de către Primăria Cernavodă, chiar dacă este vorba despre date publice.

După ce reprezentanții instituției s-au arătat puțin încurcați, aceștia au spus: "Nu putem să vă spunem, momentan". Cert este că un concurs se organizează: "Primăria orașului Cernavodă organizează concurs de recrutare în data de 15.02.2017, ora 10.00 – proba scrisă și în data de 17.02.2017 – ora 10.00 proba de interviu, în vederea ocupării funcției de director al Centrului de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Vârstnice".

La cerințele generale, pe lângă diploma de licență, cetățenie și sănătate, este specificat faptul: "să nu fie condamnat definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția în care a intervenit reabilitarea". Prin urmare, având în vedere că Laura Dumitrescu nu e condamnată nici măcar de prima instanță, nu încalcă nici o lege.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acest personaj este unul a la"Sadova"! Un croitoras cret ca o oaie, cu 2 clase ca trenu' a ajuns sa conduca oamenii!! Are niste basini si impresii pe capul lui....si mai ia si vreo 40 de mil pe carca noastra....Rusinee analfabetule!
2
0
pe polinuca cine o tine n brate mai ai bonuri de benzina ,tuiculita bat o vina. Ce ai in magazia aia numai neamurile tale nu sunt pe acolo.MAi fa si tu, ordine ca e ca la nebuni acolo.Primarul nu vede?lasa ca ai slugi soferii te scapa.Serviciul e pana la ora 16 cum stam toti.
11
0
asa este in toata tara fratilor muistele si proxenetii cu 4 clase la FR. au posturi bune EX .h-va pe timpul edilului NADRAG; NINJA PROXENET ; SORIN GAZARU BETIV BOSCHE. OANA MUISTA ; BEICA BUTICAR SI MULTI ALTII AS TREBUIA SA FI CA SA CORESPUNZI POSTURILOR lui nea Tudorica daca erai corect si cu putina scoala nici nu erai anuntat de data CONCURSULUI... RUSINEEEEE ANTIREFERENDUM'....
4
0
Suge-o putinel lepro !
3
0
Toate casnicele de la psd la fel ca in fata palatului cotroceni
1
0
Schema e urmatoarea. Cand urmaresti o anumita functie din care sa sugi bani, trebuie sa elimini orice concurenta sau posibila concurenta. E mai usor sa zici ca ala e nasol decat sa zici ca esti mai bun ca el. Tipic romanesc.
2
1
Cei in primarie!!!! Jumate sunt niste hoti ..afara cu alecu un analfabet
7
0
Baiete nemultumirea ta se datoreaza unei foste casnice promovata peste noapte ! Trage tu concluzia Cine e de vina ?! SUCCES !!!!
4
0
E pierdere de timp daca dupa "concursuri" vine o condamnare iar se reia balamucul?
8
1
muista .... viata ei privata...cncubinaj cu interlop iar viata ei private ..... aa facut 300 de copii fericiti , poate cu un scop ..... dar cei mai interesant nimeni nu a scris ' e capabila sa conduca institutia respectiva ? 'sau pleaca VISINEASCA si vine alta .....
6
1
Domnisoara laura ptr ca nu rasp la tel tin sa te anunt ca astazi am facut un autodenunt, perioada aia cand ai comandat pungute de alea micute .. sti tu ce zic ai fost atat de neinteligenta incat sa ma subestimezi si sa nu uitam de iasi.ai vrut razboi cu un om care numai are nimik de pierdut si in curand o sa public si niste poze cu stimata doamna Laura
8
3
ALECU MARIUS, este seful tuturor din primaria Cernavoda...el face..ANGAJARI...el repartizeaza la TIGANI...case..baraci...bordee...modulare....mancare...ajutoare...etc..el n-are limite...lunea dimineata cand sefii de birouri sunt in sedinta,el apare si da ordine primarului...toti se KAKA pe ei de frica...asa ALECULE...nu-i lasa..sa-i inregistrezi pe toti...si cand va veni HANSA cu futacu-CADIU...sa-i bagi la racoare...ei nu stiu ca tu lucrezi...SUB-ACOPERIRE...
15
1
negoita ai grija daca vrei s-o futi cu pula aia moarta ca are pizdoiul cat o canalizare si sa nu-ti lase vreo mancarime pe vecie la sfanta p..a .
18
2
TOT CU ACELASI TARIF PRESTEZ MUIA...30 LEI ?..S au ai marit pretul ?LAURA...LAURA TE MANANCA GAURA?
14
2
te vreau nebuno !!!
6
1
Articol de prima pagina...incredibil
10
1
Ce legatura poate sa existe intre fostul sot al ei si felul in care isi va face meseria ca director ?
5
17
Numai in Primaria Cernavoda se poate intampla asa ceva ,cand si a depus dosarul nu se stia ce boarfa este? sau colaborati ciu borfasii si pestii din Cernavoda ? Negoita parca altceva ai spus in campania electorala ?! Rusine Cernavodeni !
32
3
Merge cu dusteru. K loganu merg saraci. El a invatat carte.8 clase si dasta a ajuns asa bine. O clase conduce 50-60 d oameni
14
4
Interlopi in tara asta, si cin colo ei sunt niste amarati cu doua clase si umflati cu pompa si pe care o gaina ai face la cultura generala!
17
1
are si fata de Director. rapandula se crede si tare frumoasa....huuuoo
24
2
si carminuta lui Relu ce mai fute ca ua angajat toata familia. Roxana mi ai furat banana ooooooooo
16
1
Fetelor le plac ,,baietii rai'' .Treaba lor. Ca ea e iubita unui interlop nu inseamna neaparat ca si ea e tot ca el.
3
30
Toti comentati ca sug pula .de ce nu recunoasteti ca si voi dati limbi?
21
21
atentie labari nu fiti invidiosi ,,
8
16
Psd este mereu in afara legii si in afara Europei.
25
9
Merg cu loganul si ma doare la papiota
16
2
PSD este negat de toate tarile civilizate, in Romania scade in sondaje, pana si votantii PSD s-au scarbit de el, il mai voteaza doar postacii lingai, securistii fost turnatori, puscariasii, cretinii si alte hoituri umane!
21
17
O alta intrebare este cum de la o postarita a ajuns administrator de cimitir ?
26
2
Croitori , patiseri , dj , casnice , carciumari , pensionari si medgidiotii promovati peste noapte ! Ce va mai mira la noi e posibil orice !
35
3
Intrebatima pe mn kum am ajns mare smeker si iau 35 de mlaoane la termie si nu am skoala si am nik.......cos tevile si vanellle
26
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218