REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Cernavodă Style. Vali Vijelie, şofer din categoria "parchez ca un bou"

Cernavodă Style. Vali Vijelie, şofer din categoria "parchez ca un bou"

Replica API 8 aprilie 2017 | 00:13 1865

Sfârşit de săptămână cu spectacole în oraşul Cernavodă! Sub egida "Spectacol de Florii", vineri, 7 aprilie a.c., este marcată Ziua Internaţională a Romilor, unul dintre artiştii invitaţi să cânte fiind Vali Vijelie. La ora 20.30, Vijelie a început “să se producă” pe scenă, manelele răsunând de mai mare… “frumuseţea şi cultura” în Cernavodă! Un alt detaliu a ieşit în evidenţă, cu această ocazie:vedeta Vali Vijelie a sosit la cântare la bordul bolidului său de lux, pe care l-a parcat... fix pe trotuar, şi nu oricum, ci STRÂMB, demn de categoria „parchez ca un bou”.

De menţionat că sâmbătă, la Cernavodă, se schimbă puţin registrul muzical, în sensul că vor cânta artişti precum Julia Jianu, Aurel Moga ş.a. Duminică, 9 aprilie, pe scenă vor urca Vacanţa Mare, Pheonix etc.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este un rom needucat si atat, de fapt ca tonti manelisti ce detin permis fara a sti o boaba despre circulatie: au permis cumparat pe love grele amestecate la greutate cu galbeni !
1
0
Acuma nici sa fim absurzi.... Cum sa pretinzi civilitate de la manelisti si de la cei care asculta acest gen de subcultura zisa muzica ? Nici cu cei apropiati de asa zisa muzica moderna romaneasca,de fapt in amalgam de armonii copiate,inspirate de la altii si nicidecum rod al talentului adevarat nu ne punem pretentii. Exista o patura mare de oameni cu nivel general foarte scazut si nu prea ai ce sa faci,ei raman asa si sunt convinsi ca au ,,valoare'' Au si cei mai redusi dreptul la viata si la intelegere,daca nu deranjeaza .
5
0
La spital nu sunt bani de investit .bine ca are Nina pentru spectacole.rusine domnu Primar.am fost mintita de Salem ca ma face mireasa .Am supt tot ce am prins .Dar tot proasta sunt
6
2
NOI cernavodenii nu putem sa credem ochilor ceea ce face acest zis PRIMAR cu bani nostri de pe IMPOZITE si TAXE. Dar chia nu iti este rusine de ceea ce faci ,AIT TE DUCE CAPUL, , LOCUITORII ORASULUI CERNAVODA CERE SA II INFORMATI cit sa cheltuit total cu aceasta MASCARADA care nu sa FACUT NICIODATA IN CERNAVODA, sa iti fie RUSINE LIVIULE ce minte ingusta poti sa ai,,,RUSINE mare
8
0
Sa te pis in freza hotule
2
2
Luci "CEC" si Croitorasul cu acul de lemn au fost la petrecere !
8
0
taiati cioara cu fierastraul
2
0
SA iti traiasca mustata mai Vijelie!! hahah
3
2
Azi a fost o pata foaaaarte neagra pentru cernavoda.... domnule Consilier grajdeanu , ce bine va statea langa consilierii sile celestina si altii. Ce drscu m-ai ai ma atitudine de mare domn? Respect tiganilor!!! Sincer sa isi faca ziua lor pe banii romanilor! Ei nu au vina sunt uniti si destepti!!! Nu au consilieri tigani ci o primariede romani A lor!! Respect!!!!
3
1
Baloasa tot cu tocuri si fusta mini? Eu o am pe Silvica, dansez in birou cu ea. Sau ea sub birou.
8
2
Pai daca nu stie sa scrie si sa citeasca cum sa cunoasca cum se parcheaza? Intrebati militeanu cu care a dat examen ! Ei dau banii si obtin orice, traiasca coruptia !!! De aia voteaza acelasi partid de 27 ani! Declara banii din aceasta seara la fisc, la anaf ?
9
4
SA moara mama daca sefu nu e ROM ! si COVRIGARUL "hot " !
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369