REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Cernea, încrezător în proiectul de lege privind parteneriatul civil între două persoane, indiferent de sex

Cernea, încrezător în proiectul de lege privind parteneriatul civil între două persoane, indiferent de sex

Replica API 29 iunie 2013 | 00:00 208

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută vineri la sediul cabinetului său de parlamentar, deputatul Remus Cernea a vorbit printre altele de legea care interzice cultivarea organismelor modificate genetic în România şi incripţionarea produselor alimentare care conţin organisme modificate genetic. Legea se află la Camera Deputaţilor, cameră decizională după ce Senatul a respins această lege.

"Marţi voi depune legea în Parlament, am început deja să strâng semnături, sunt parlamentari care au fost de acord să semneze pentru lege. Iată că preşedintele României a declarat în urmă cu aproximativ 10 zile că nu are nimic împotriva persoanelor de acelaşi sex. Crin Antonescu, preşedintele Senatului, a spus că va susţine parteneriatului civil. Victor Ponta m-a felicitat în urmă cu câteva luni când am iniţiat această dezbatere ca urmare a unei conferinţe de presă ţinută la Constanţa. Aşadar preşedintele României, prim-ministrul, preşedintele Senatului, primii trei oameni în stat şi-au arătat deschiderea faţă de o astfel de legislaţie şi dacă ne uităm bine, cerurile nu s-au prăbuşit", a declarat deputatul Remus Cernea. Conform iniţiativei legislative pe care preşedintele Partidului Verde o va depune marţi, parteneriatul civil va fi ca un contract încheiat între două persoane, în urma căruia cuplurile vor putea avea un domiciliu comun, bunuri, dar vor putea să şi obţină împrumuturi bancare. Remus Cernea a mai declarat că luni, 1 iulie a.c., la ora 16.00, după şedinţa extraordinară a Parlamentului, îşi va anunţa orientarea sexuală. "Voi face o conferinţă de presă luni, care nu va fi o simplă conferinţă de presă, va fi mai mult de atât. Va fi surpriza momentului", a afirmat Cernea.

S.HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218