REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

CERȘETORIA s-a MUTAT din stradă, în ONLINE!

CERȘETORIA s-a MUTAT din stradă, în ONLINE!

Replica API 29 noiembrie 2021 | 00:24 1982

Am putea spune că mediul online a câștigat teren odată cu instalarea pandemiei de Coronavirus. Așadar, iată că și cerșetoria s-a mutat din stradă, pe internet. Prin urmare, mare atenție! Mai multe persoane s-au autosesizat cu privire la o femeie care cere haine, mobilă, cât și fel de fel de lucruri pe Facebook. Și nu o dată - pentru că nu ar fi o problemă- ci frecvent.

Își spune Sorina Haralampie, însă mai are și alte ”nick name-uri”. ”Bună seara, sânt o femeie bolnavă azmatica va ro cine are niște haine care nu le mai poartă muncesc cu 10 mil dar nu ami permit”, este unul dintre mesaje. Oamenii de bună credință au sărit să ajute, au întrebat cât poartă la pantofi, ce mărime are la îmbrăcăminte. Alții au întrebat dacă se poate deplasa ea să preia bunurile. Însă, femeia a precizat că prefer să-i fie trimise colete.

Toate bune și frumoase, până când o persoană s-a autosesizat: ”În fiecare săptămână postează aceasta doamnă, aceeași poveste, dar nimic adevărat. Eu știu atunci când dai de greu și suferi, insiști!!!! Ții legătură cu oamenii”, a spus aceasta cu referire că Sorina nu intra să verifice dacă sunt comentarii la postarea sa.

Astfel, la un simplu search pe rețelele de socializare, putem observa cum așa-zisa Sorina Haralampie are cel puțin 4 conturi de Facebook și postează frecvent cerând bunuri.

”Buna ziua, vă rog frufos cine are de donat niște pantaloni de treinc”, este un alt anunț al Sorinei, postat pe 5 noiembrie.

Este adevărat că, după ce a fost apostrofată de mai multe persoane, Sorina a început să-și caute de muncă, sau cel puțin așa arată anumite postări ale ei, în care precizează că vrea să muncească, să facă menaj, curățenie, inclusiv la scări de bloc sau să spele vase la restaurante.

Dar, până una – alta, cerșetoria continuă, solicitând chiar și haine pentru copii, spunând că pentru nepoți. Totodată, se pare că nici soțul acesteia nu prea e cu… munca, tot ea postând anunțuri că ar căuta de muncă pentru soț în domeniul construcțiilor.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la cum scrie poate fi redactor la rreplica
1
0
Chiar daca practica cersetoria in mediul online poate fi sanctionata, bine, trebuie sa vrei si sa te si pricepi !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614