REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

CET Constanţa uită să informeze cetăţenii: Romgaz va continua să îi furnizeze gaz

CET Constanţa uită să informeze cetăţenii: Romgaz va continua să îi furnizeze gaz

Replica API 6 septembrie 2018 | 00:30 406

Directorul general al Romgaz, Adrian Volintiru, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Mediaş, că SNGN Romgaz continuă livrările de gaze către Electrocentrale Constanţa, după ce această societate a achitat rata de eşalonare.

"Romgaz va sista livrările de gaze către Electrocentrale Constanţa, în condiţiile în care planul de reeşalonare nu a fost respectat de către beneficiar. (...) Dacă toată lumea se gândeşte la cetăţeanul Constanţei, găsim şi modalităţile de rezolvare a problemei. De aceasta am făcut precizarea, că e foarte important ca toţi factorii decizionali să contribuie la rezolvarea acestei probleme. Gândiţi-vă că Romgaz, exact cum v-am spus, e deţinută 70% de statul român şi restul de nişte fonduri mari de investiţii de pensii, de investitori care pun întrebări, cărora nu le place poate orice fel de abordare şi decizie. Pe de altă parte, cetăţeanul constănţean trebuie fie apărat atât de Primăria Constanţa, cât şi de RADET, cât şi de Consiliul Judeţean, cât şi de toată lumea. Dacă ne punem cap la cap şi încercăm să rezolvăm această problemă o vom rezolva. Dacă nu şi lăsăm numai în seama unor restanţe neachitate pentru că singurul care iubeşte cetăţeanul constănţean e Romgaz, nu rezolvăm această problemă, mai ales că avem şi alte restricţii. (...) Ei şi-au plătit rata de eşalonare şi consumul pe două zile jumătate la sfârşitul săptămânii trecute", a declarat Adrian Volintiru, citat de Agerpres.

Directorul general al Romgaz şi-a exprimat convingerea că se vor găsi soluţii şi vor continua livrările către Electrocentrale Constanţa.

De precizat că Electrocentrale Constanţa nu a catadicsit să informeze populaţia cu privire la acest aspect!

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/constanteni-sunteti-pregatiti-sa-indurati-frigul-la-iarna-cet-nu-a-achitat-datoria-catre-romgaz-365741/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dezinteres. Tendinta spre faliment. Ce sa comunice. Peste o luna doua iar auzim povesti de astea.
0
0
daca tragi gaze la pc termic nu mai ai pierderi cu transportul agentului termic. si tai caldura doar in zona care nu plateste .
0
1
Ori suntem smecheri ori nu mai suntem constanteni...
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614