REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Cetăţean român de etnie maghiară, dat dispărut pe litoral! Când a fost găsit, poliţiştii au fost nevoiţi să cheme UN TRANSLATOR!

Cetăţean român de etnie maghiară, dat dispărut pe litoral! Când a fost găsit, poliţiştii au fost nevoiţi să cheme UN TRANSLATOR!

Replica API 12 iulie 2018 | 00:00 333

Nu vorbeşte limba română

Nu vorbeşte limba română

Adalbert Mate

Dispariție misterioasă în Costinești! Un bărbat din Miercurea Ciuc, care venise cu familia în concediu, a vrut să se cazeze la hotelul Vox Maris, însă camerele încă nu erau pregătite, motiv pentru care au mers pe faleză. Aici, el a spus că se duce până la toaletă, dar nu a mai revenit. Menționăm că nu este cunoscut cu probleme psihice și că nu vorbește limba română!

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Adalbert Mate, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc, județul Harghita. La data de 9 iulie a.c., în jurul orei 12.00, acesta a plecat de pe raza stațiunii Costinești, județul Constanța. Menționăm că se afla cu soția și fiica, având cazare la hotelul Vox Maris. Cum camerele încă nu erau pregătite, au plecat toți pe faleză.

Acolo, Adalbert Mate, care nu vorbește limba română, a spus că merge la toaletă, în zona hotelului Azur, dar nu a mai revenit. Și dus a fost. Oamenii legii au oferit, pentru mediatizare, următoarele semnalmente ale bărbatului: „Are înălţime 1, 75 m, greutate 75 de kilograme, ten deschis, față ovală, păr grizonat, calviție frontală, ochi căprui. La data plecării, purta geacă, din piele, de culoare maro, pantaloni negri, tricou alb cu negru și pantofi negri”.

În cursul zilei de miercuri, 11 iulie, bărbatul a fost găsit de o patrulă de Poliţie din Eforie, la Belona. Oamenii legii au încercat să stabilească dacă pe parcursul celor două zile cât a fost de negăsit a căzut victima vreunei infracţiuni, însă s-au lovit de bariera de... comunicare! Bărbatul vorbeşte doar maghiara, aşa încât poliţiştii s-au văzut nevoiţi să caute un translator care să traducă ce spune cetăţeanul român Adalbert Mate.

L.C., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
" ei, maghiarii"
0
0
Gasit de politia romana platita de romani. Sa l caute curvele politice ungare care au drepturi si au jefuit padurile tarii cu acordul celorlalte curve. Curvele politice romane.
3
0
Si...spui ca daca are cetatenie Romana......dar nu vorbeste limba Romana,si mai ales ca este "pretenas" ungur.....zau ca eu l-as dezgropa pe Boul acela care i-a trecut numele in certificatul de nastere,eliberat de acel consiliu popular .....al tarii noastre,Romania.
3
0
@ 16:34 ....nu-i vorba ca suntem in 2018 , ci faptul ca , 60% din maghiari nu sunt deacord cu Trianon-ul . Apoi sunt sate si orase in Ardeal , unde ei maghiari sunt majoritari , iar romanii sunt obligati , sa stie maghiara , ca sa se descurce , si nu invers.
3
0
Oare nu a aflat ca suntem in anul 2018?
2
0
Sa invete in pizda masii romaneste de bozgor
11
0
Cei ce nu invata limba tarii care le da sa ingurgiteze sunt niste HUNI Si sa speram ca sunt in trecere foarte rapida Romania nu i merita deci goooooooooo
5
0
Niste neadaptati,oameni care au trecut prin viata fara sa inteleaga nimic.Inchis in cercul lor restrans de etnici maghiari , indoctrinati si marginalizati de ai lor politicieni udmr-isti aflati in permanenta cardasie si santaj cu cei care detin vremelnic osul!
13
0
Cetatean roman de etnie maghiara sunt Enei, Birtalan,a fost Iolanda Balas.Asta-idoar BOANGHINA!
14
0
de ce nu s-au dus ungurii lui, din parlament, sa il caute si cand il gaseau sa se fi dus, definitiv, cu toti in ungaria lor, unde cu siguranta aveau parte de un tratament mult inferior fata de cel oferit in tara in care s-au nascut
7
1
Aruncati-l dracu' in mare pe bozgor!!
13
0
Ce stire de tot kktul. S-a pierdut! Ba l-au gasit! Ghinionul lui ca romanii nu au invatat limba romana. Sunt curios cum semneaza acte oficiale, cum si-a luat permisul, daca are! Cu complicitatea celor de la guvernare udmr-ul are puteri si drepturi depline. Stau la colt si asteapta ca romanii sa se certe intre ei si sa aiba nevoie de voturile lor. Si atunci...... negociaza. Si romenul care proaste .... cedeaza !
13
0
Astai tara ce o avem!
9
0
Yancu sta sus pe statue si ii da bozgorului mue,,nu stie Romeneste,,,
11
0
Fututi rasa matii de bozgor
21
1
Daca in 68 de ani nu a invatat 5 cuvinte romanesti si nu e bolnav psihic ... inseamna ca e un BOU !
33
1
Asta trebuie expulzat in hungaria. In 62 de ani nu a putut invata limba romana. ....e jale.....
32
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218