REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cetăţeni nemulţumiţi: „Se lucrează pe dos! Se montează indicatoare rutiere STOP, dar strada este neasfaltată”

Cetăţeni nemulţumiţi: „Se lucrează pe dos! Se montează indicatoare rutiere STOP, dar strada este neasfaltată”

Replica API 5 decembrie 2016 | 11:46 194

Autorităţile locale au demarat proiectul de asfaltare în municipiul Constanţa. Odată cu acest proiect, până la ora actuală s-au reabilitat mai multe artere din oraş. Cu toate acestea, unii constănţeni sunt nemulţumiţi de faptul că, odată cu aceste investiţii şi lucrări de asfaltare, autorităţile omit anumite străzi în parcursul lor. Aşa se întâmplă şi cu o stradă din zona Institutului de Marină. Astfel, o stradă care face legătura dintre Voievozilor şi Prelungirea Tulcei a fost neglijată, aceasta reprezentând o porţiune de circa 250 de metri.

„Au început asfaltările între strada Baba Novac şi Ştefăniţă Vodă. Este strada Voievozilor, iar ca să ajung la Prelungirea Tulcei, mai este o stradă de circa 250 de metri. Au lăsat-o aşa, cu nişte cratere mari de tot. Cu toate acestea, am văzut că au început să pună semne de circulaţie fix pe strada lăsată neasfaltată, STOP, stânga obligatoriu, dreapta obligatoriu, dar strada nefăcută”, a declarat, pentru “Replica” de Constanţa, Virgil Pascal. Constănţeanul a făcut mai multe demersuri pentru rezolvarea problemei, s-a interest întrebând muncitorii de la faţa locului, însă aceştia i-au precizat faptul că, neavând în planul reabilitării strada respectivă, nu o pot asfalta. Este vorba despre o porţiune relativ mică, de circa 250 metri, pe care locuitorii cartierului trebuie să treacă zilnic, porţiune de “stradă” care le strică maşinile. „Este sezonul ploilor, iar maşinile noastre sunt compromise pe astfel de stradă. Ne-am cam săturat să ne împotmolim în noroaie, să rămânem cu maşinile în gropi şi multe altele. Să nu mai amintim de cei care sunt nevoiţi să parcurgă distanţa de 250 de metri pe jos. Fiecare zi este o adevărată provocare pentru cei care traversează porţiunea respectivă.”, a declarat acesta.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218