REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

CEx PSD: Dragnea anunță că vrea să scoată oamenii în stradă

CEx PSD: Dragnea anunță că vrea să scoată oamenii în stradă

Replica API 18 noiembrie 2017 | 00:15 412

În urma Consiliului Executiv Național al Partidului Social Democrat, care a fost ținut la Băile Herculane, în cursul zilei de vineri, 17 noiembrie, liderii au anunțat în cadrul unei conferințe de presă prin vocea președintelui partidului, Liviu Dragnea, că filialele locale din toată țara pot organiza mitinguri cu oamenii, pe tema "România".

”Am decis ca orice organizaţie PSD din ţară să poată să organizeze manifestări publice oricând, stabilind data, locul şi motivul, coordonându-se sau nu între judeţe”, a precizat liderul PSD Liviu Dragnea.

Întrebat dacă acest lucru înseamnă că PSD nu va organiza un miting mare în Bucureşti, Dragnea a replicat: ”Nu ştim. Una nu exclude alta”.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sunt oi ? o sa strige si ei JOS GUVERNUL, D.N.A.sa vina sa va ia?
0
0
voi vreti razboi civil , il veti avea . JEGOSULE , tu ce mortii ma-tii cauti in strada in schimb nu avem voie noi ? ia ti suzeta in gura !
1
1
O s-o scoti pe ma-ta in strada bai imbecilule!!!! Daca indrazniti sa iesiti in strada o sa fiti linsati mai leprelor!!!
3
1
Iese la produs pesedeu cu prostituatele in strada cu maricica dansatoarea.bombonica cur de fer.abramburica si olputza vasileasca
4
2
Suck dick...
5
0
Scoate-o PE Mata,in strada,PE prostituta de bombonica,si PE drogatul de fii-,tu,cu toti porciii,scoate-i in piata,si vino si tu satana,sa vedem daca scapi din miinile poporului,puroi ce esti,ciuma Rosie,tot la puscarie ajungi,daca nu vei fi linsat,Doamne Ajuta
10
3
Penalule , intai scoate-o in strada pe mata care a gresit cand te-a nascut, pe bombonica ta si pe ficiorul tau cu bolid cu tot. Cum si ptr ce sau cine sa iasa oamenii in strada ?, tu tot la puscarie vei ajunge
7
3
Golanii lui Dragnea, alaturi de frustati, mocangii si mancatorii de seminte, alaturi de mosii si babele prostite de popi, vor veni la miting. Cu o conditie: cacatul sa fie prospat, frumos ambalat si gratis. Atunci hoardele de psdisti hamesiti isi vor umple burtile cu rahat iar la gura vor face bale. Daca psd nu face vreo mocangeala, vitejii lui Dragnea vor sta in casa. In Cta, vor iesi fortat cei de la RAJA, RATC, RADET,PRIMARIE si angajatii haimanalelor din parlament. Niste sursuri, dintre care unii stau 'capra' iar altii fura de rup.
12
3
bravo. cu ocazia asta ii vedem pe idiotii ce au votat vremelnic distrugerea tarii.
11
4
Un cretin, un diabolic acest personaj Dragnea ! Culmea tupeului si a ignorantei... Vor o alta revolutie ACESTI PESEDEI ?!
12
3
Statul paralel se numeste teldrum condus de infectul dragnea.jos tiranul.labele jos de pe democratie.ne ati mancat zilele din 2012 incoace.de acum o sa va mancam noi pe voi
9
3
Am ajuns un stat de sclavi, fara coloana vertebrala, fara demnitate, fara moralitate. Ne prostituam pentru o ciosfarla aruncata de imbuibatii neamului. Un popor de cretini!
8
2
Eu zic sa repetam ce sa intamplat in 89 ..sa i linsam pe toti..ne-a ajuns cutitul la os
8
2
Sa iasa oamenii in strada?! Pentru ce? Pentru cine?
9
2
anu 2000 15000 d politicieni executaiti . . ! ! ! NUmai asa vom face ceva din tara asta si din copii vostri . . . P mine unu ma doare la pula nu vreau nimik de la viata . . . Doar sa imi ajut parintii . . . . familie nu imi trebuie . .
10
2
Si cea mai puternica organizatie TSD, si anume din Cta, va iesi pentru Dragnea?TSD compus din curve, pitipoance, oportuniste, pupincuriste, lichele, beizadele si frustrati social.
14
5
Suck dicks...lui zdragnea si psd !
8
10
Am pregatit bota ,,sa le dau la capatana ,la usr,,si liberalilor...
7
11
O sa fie rupere daca ies PSD in strada , sa le rupem capu la Basisti!!
8
15
Abia astept sa vad din nou circurile foamei si ale cretinismului PSD-ist , cu pocnitoarea aia de Floricica Dansatoarea , cu indivizi stupizi nestiind la ce au venit , cu babe si mosi dereglati , scapati in pampersi , dar mandri ca sunt romani ...
14
6
Acest cretin este un fanatic ,ar fi mai bun pentru ISIS sa puna naibii o bomba pe el si sa se duca dracului cu Tariceanu si cu tot neamul lor
12
4
Ce naste din pisica,soareci mananca.Stim noi unul care chema minerii...
12
3
Tiganii cand de bat intre ei scot copiii la inaintare ca scut. Instinctul de a devia atentia de la realitate este reptilian.
12
4
Mai condamnatule,ia-ti gasca de prostitute,de ciume rosii ,de puroi infect,de betivii,de puscariasi,si du-i direct la puscarie,sau du-te cu ei in piata,poate de data asta scapam de tine,satana,dictator mizerabil,sa saturat poporul de tine de fata ta de boschetar,gata ,du-,te la puscarie ,CA ne-ai facut destul rau,panarama
22
5
Huuuuuuuuu psd jigodi ordinare
17
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102