REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cezar Dometi, pe urmele Laurei Bretan? Prima reacție după prestația de la „America’s Got Talent“

Cezar Dometi, pe urmele Laurei Bretan? Prima reacție după prestația de la „America’s Got Talent“

Replica API 27 noiembrie 2019 | 00:00 483

Cezar Dometi

Sunt tineri, talentaţi, au voci de aur şi au demonstrat asta în carierele lor. În plus, au avut curajul să meargă mai departe de ţara natală pentru a arăta întregii lumi de ce sunt în stare. Cel mai recent caz e Cezar Dometi de la „Vocea României” (PRO TV) care va concura şi la „America’s Got Talent”. El se alătură astfel unor artişti ca Bianca Dudaksiz, Laura Bretan, Cezar Ouatu şi Dan Helciug.

Fost concurent la „Vocea României” (PRO TV) şi la „X Factor” (Antena 1), a ajuns săptămâna trecută în SUA fără să spună cuiva ce are de gând. Cezar Dometi (29 de ani) s-a prezentat la „America’s Got Talent” (varianta locală a show-ului de la PRO TV – n.r.) şi din superstiţie nu a spus nimănui că va participa la celebrul concurs.

S-ar părea că a trecut de preselecţii după ce juraţii, în frunte cu Simon Cowell (inventatorul formatului tv – n.r.), l-au văzut şi le-a plăcut ce au auzit. După calificarea în următoarea etapă, solistul a publicat un mesaj pe conturile sociale: „Visul meu e să ajung atât de sus încât să pot împrăştia dragostea mea pentru muzică în toate colţurile lumii! Sper să reuşesc”. Din surse apropiate artistului, Cezar Dometi va mai rămâne destul timp departe de ţară şi poate va reuşi să se remarce în America. Următoarele audiţii live vor fi în primăvară, unde cu siguranţă va merge mai departe.

Laura Bretan

O altă vedetă care a ajuns la „America’s Got Talent” a fost Laura Bretan (17 ani), în 2016, acelaşi an în care a venit şi la „Românii au talent”. Chiar dacă a câştigat premiul cel mare de 120.000 de euro la competiţia din România, puştoaica a continuat să participe şi la alte show-uri de talente. La începutul anului, Laura Bretan a fost la un pas să reprezinte România la Eurovision. Ea susţine concerte în ţară şi în străinătate. Duminică seara a cântat la Bistriţa într-un spectacol alături de tenorul Bogdan Mihai (36 de ani).

The Cheeky Girls

Gemenele Gabriela şi Monica Irimia (36 de ani) sau „The Cheeky Girls” s-au făcut remarcate în Marea Britanie la concursul de telente „Popstars”, în 2004. Piesa lor, „Cheeky Songs (Touch My Bum)” a stat în topuri multe săptămâni. De atunci, fetele nu au mai reuşit performanţe notabile. În schimb, au venit de mai multe ori în România pentru a participa la diverse reality-show-uri. Şi românca Bianca Dudaksiz (28 de ani) a reuşit să cucerească juraţii de la „Vocea Turciei”, unde a întors patru scaune în 2013, după ce a cântat melodia „Falling”.

Bianca Dudaksiz

„Cânt de la 5 ani şi am avut succes. Am ajuns în Turcia, unde mi-am cunoscut şi soţul şi a fost dragoste la prima vedere. Când am ajuns la «Vocea Turciei», eram deja mamă, însă nu mi-am neglijat cariera muzicală, iar acum fac naveta între Turcia şi România”, ne-a spus solista. Alţi doi solişti deja cunoscuţi la noi, Dan Helciug (44 de ani) şi Cezar Ouatu (39 de ani) şi-au încercat şi ei norocul în Anglia, la „X Factor” în 2015, respectiv în 2018.

Indiggo

Gemenele Gabriela şi Mihaela Modorcea (34 de ani) s-au remarcat iniţial în ţară ca actriţe, dar şi ca soliste în trupa Indiggo. În 2008 au ajuns şi ele la „America’s Got Talent”, însă nu au avut parte de reacţia dorită şi nici de succesul visat. Între timp s-au mutat în Los Angeles, au făcut cursuri cu actorul Paul Sorvino, au colaborat cu artistul german Diether Bohlen (65 de ani, membru al trupei Modern Talking), au făcut cursuri de dans la „Alvin Ailey American Dance Theater” şi au scris mai multe cărţi. Susţin şi acum spectacole de teatru şi de dansuri şi îşi trăiesc viaţa fericite pe „Tărâmul Făgăduinţei”.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cinste lor. Romani cu care ne mandrim.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614