REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Cezar Preda, către USL: Nu o să pice Guvernul dacă staţi acasă, este o grevă de lux

Cezar Preda, către USL: Nu o să pice Guvernul dacă staţi acasă, este o grevă de lux

Replica API 2 februarie 2012 | 00:00 254

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat miercuri, în plenul Camerei, că greva parlamentară a USL nu va duce la alegeri anticipate.

"La alegeri anticipate se ajunge picând Guvernul, fiind prezenţi aici. Atunci când Guvernul vine, depuneţi moţiune de cenzură şi votaţi să pice. De acasă nu o să pice Guvernul (...) Vă invităm să rămâneţi aici în bănci, să ne supărăm aici, nu la televiziuni şi nu în afara Parlamentului", a spus el.

"Se condamnă că în acest Parlament am cedat în faţa Guvernului şi am făcut foarte multe asumări.(...) USL nu va admite şi nu a admis: am făcut patru asunmări sub conducerea premierului Tăriceanu şi patru sau cinci cu PSD într-un an de zile. Deci nu trebuie să vă feriţi de lucruri pe care le-aţi mai făcut. O să le mai faceţi. Dacă ţara are nevoie de aşa ceva o să le facem împreună", a răspuns Preda acuzelor USL.

În ceea ce priveşte greva parlamentară a USL, deputatul PDL a calificat-o ca fiind una "de lux". "De ce să nu aibă românii parte şi de o grevă de lux ? Că până acum au avut parte săracii de tot felul de greve. Ei, şi acum au parte de una de lux în care colegii noştri parlamentari au venit şi au luat funcţiile, ca să nu stea fără funcţii şi pe urmă pleacă acasă. Dar nu pleacă chiar de tot. Mai au de făcut vizite în străinătate, mai au de paticipat la anumite acţiuni", a mai declarat Cezar Preda.

sursa: newsin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369