REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cezar Preda critică numirea lui Valeriu Alecu la şefia PDL Buzău şi îl atacă pe Gigi Chiru

Cezar Preda critică numirea lui Valeriu Alecu la şefia PDL Buzău şi îl atacă pe Gigi Chiru

Replica API 19 martie 2014 | 00:00 204

Deputatul PDL Cezar Preda critică numirea lui Valeriu Alecu în fruntea organizaţiei buzoiene a partidului şi îl atacă pe Gigi Chiru, secretarul regional al PDL, prezent, marţi, la desemnarea lui Alecu, spunând că nu cunoaşte statutul partidului.

Într-un comunicat de presă remis, marţi seară, deputatul Cezar Preda, fost preşedinte al PDL Buzău până în februarie, când şi-a dat demisia din toate funcţiile deţinute în partid, susţine că Valeriu Alecu "este rupt de realitate", adăugând că nu are cum să lucreze cu un om care nu a avut activitate în partid şi nu s-a implicat în treburile formaţiunii în ultimii doi ani.

"Eu sunt un membru disciplinat de partid, respect deciziile Biroului Permanent Naţional, dacă ele există. Iniţiativele domnului secretar executiv Chiru nu mă interesează. Propunerile domniei sale de a veni la Buzău să convingă Biroul Permanent Judeţean ales democratic să se dizolve singur, să decidă numirea unui interimar, mi se par desprinse din alte filme. Presupun că domnul secretar Chiru habar nu are Statutul. Dar, nu este o problemă pentru domnul Chiru că nu ştie Statutul... În al doilea rând, chestiunile legate de munca sau nemunca la Buzău, iarăşi şi domnia-sa, şi domnul coleg al său, sunt într-o eroare majoră; de acasă, din pat sau din fotoliu au văzut ei ce s-a întâmplat la PDL Buzău. Căci altfel, nu-mi pot da seama de unde-şi permit să facă afirmaţii, că s-a muncit sau nu s-a muncit. Eu cred că această organizaţie, şi fără mine la timonă, este o organizaţie solidă, eu sunt un om mulţumit că am reuşit să ţin o echipă, şi mi-ar părea extraordinar de rău să vină doi oameni rupţi de realitate şi să distrugă această echipă", afirmă Cezar Preda în comunicatul de presă remis marţi, după instalarea în funcţie a noului preşedinte al PDL Buzău, Valeriu Alecu.

Cezar Preda spune că îi pare rău pentru oamenii care au muncit, că el i-a apreciat pe toţi care au fost alături în Biroul Permanent Judeţean şi că respectă Biroul Permanent Judeţean ales democratic.

"Dacă însă Biroul Permanent Naţional hotărăşte, aşa cum are dreptul, prin statut, să dizolve şi să numească interimar, mă voi supune. Dar spun foarte clar că nu am ce să lucrez cu un om care nu a dat de doi ani pe la partid. Nu am ce să lucrez cu un om care nu ştie realităţile şi care vine să ne înveţe ce avem de făcut", mai susţine Cezar Preda în comunicatul citat de LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614