REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Cezar Preda: Electoratul PSD nu vrea autostrăzi, vrea pensii

Cezar Preda: Electoratul PSD nu vrea autostrăzi, vrea pensii

Replica API 2 martie 2017 | 23:12 340

Cezar Preda

Electoratul PSD nu vrea autostrăzi, vrea pensii, iar social-democraţii vor face ce vrea acesta, ceea ce va crea probleme PNL când va veni la putere, a declarat, miercuri, la Liga Aleşilor Locali a PNL Dâmboviţa, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a PNL Dâmboviţa, deputatul Cezar Preda, conform agerpres.ro. „Nu este o noutate pentru PNL că PSD face asemenea lucruri, pentru că electoratul lui nu vrea autostrăzi, vrea pensii! Şi face treaba asta! Problema mare a PNL este când va veni la putere, ce facem? De tăiat salarii nu se mai pune problema, de pensii nici atât. Vom avea o ţară... Ştiţi că în România sunt drumuri naţionale de pământ? Asta este ţara pe care a vrut-o PSD-ul şi pe care o va avea…”, a spus Cezar Preda.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acest cretin merita inchis pentru furaciunile facute. Oare pe asta nu al intreaba nimeni de unde are atata avere? pe el vorba celorlalti comentatori vrea autostrazi sa zburde cu gipanele si limuzinele cumparate din banii pensionarilor !
1
2
Este plina de basisti tristi:Onaca, Palaz, etc.
1
1
Mai basistule nenorocit,pai tu ai salariu de parlamentar de 20000 de mii de lei ,sigur ca nu te mai intereseaza alt venit,ia sa ei si tu 1000 de lei,sa vezi cum pui atunci problema,cand ereati la guvernare cu nemernicu de basescu,ati taiat pensiile si salariile celor nevoiasi,pe ale voastre leati marit nesimtitilor,ia renuntati voi la salarii si construiti sosele,ca voi si asa furati cat puteti,hooo...basistule..
1
2
Are perfecta dreptate!
1
1
mai si bubue pe linga jaful cara la facu pdl-ul
2
1
Ca avem politicieni de kakat.Nu stam bine la capitolul autostrazi dar nici la cel de salarii si pensii.Asa ca stimatilor fiti politicieni si nu politruci,lasati gargara si puneti osul la treaba ca sa ne schbati si noua optiunile.
4
0
Preda este un basist trist!
6
1
este sub pragul saraciei. mai ales pensionarii din mediul rural. Oare ce ar trebui sa-si doreasca. bani cu care sa-si asigure existenta modesta. Sau autostrazi ca sa-si plimbe bolizii liberalii si progeniturile lor.
4
2
Da mai Preda,voi pedeleii vopsiti erati si fara autostrazi in cap,si cu salarii si pensii taiate. Retine chelemecule,pensionarii de azi au habaucit toata viata lor si au construit uzine,drumuri,canalul ala plin de victime, au construit blocuri,adica au facut ce voi ati distrus cu pasiune si determinare.Voi ati saracit romanii si ati impins tinerii sa-si urasca batranii care s-au sacrificat ca fraierii pentru tara asta de care va bateti joc toti tradatorii de neam,toti banditii cu si fara cravata sub gusa.
4
2
Domnule Preda esti un prost.
5
1
Da, vor si pensii si autostrazi ! Dar cum nu stiti ce-i de facut in aceasta tara , dle Preda C . va lamentati penibil de nejustificat !?
3
1
De parca autostrazile se fac din banii de pensii. Sa faca autostrazi din banii furati de ei prin afaceri dubioase sau din banii volatilizati in paradisurile fiscal!!
4
1
Este jenant sa va legati mereu de pensionari sigur ca pensionarii vor pensii nu bataia de joc a politicienilor dupa 40 ani de munca dupa ce a contribuit pensionarul are o pensie de batjocura de mizerie Chiar nu va este RUSINE nu aveti mama nu aveti tata . Pentru ce sosele pentru bolizii vostri luati din ce ??? afaceri ???
6
0
nu va faceti griji, ne rezerva Dragnea locuri in Brazilia, trebuie doar sa ne inscriem in partidul dictatorului si a clicii acestuia.
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218