REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cezar Preda: PDL va depune săptămânal o moţiune simplă pe domeniile cu mari probleme

Cezar Preda: PDL va depune săptămânal o moţiune simplă pe domeniile cu mari probleme

Replica API 8 octombrie 2012 | 00:00 185

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, duminică, la Buzău, că PDL va depune săptămânal o moţiune simplă "pe domeniile cu mari probleme", iar săptămâna viitoare va prezenta raportul a cinci luni de guvernare USL. Preda a spus că marţi va fi discutată în Camera Deputaţilor moţiunea pe agricultură depusă de PDL, după care va fi pregătită o moţiune simplă pe buget, el susţinând că democrat-liberalii vor depune săptămânal o moţiune simplă "pe fiecare domeniu cu mari probleme".

Liderul PDL a mai afirmat că la începutul săptămânii viitoare PDL va prezenta raportul a cinci luni de guvernare Ponta.

"Un guvern care a schimbat săptămânal miniştri, un Guvern care azi împlineşte cinci luni de guvernare. PDL face o analiză a cinci luni de guvernare USL, că Ponta nu are ce să prezinte pentru că el nu a guvernat, iar ultima decizie de a mări taxele şi impozitele a fost şi aceea retrasă rapid după site pentru că a avut un impact negativ. De ce nu măreşte şi salariile, şi pensiile cu acelaşi procent? USL a coborât sub 50 la sută, iar la alegerile din 9 decembrie va fi undeva între 40 şi 44 la sută, ceea ce înseamnă că PDL, prin ARD, din care face parte, va fi cel mai puternic partid din Parlament", a declarat Preda.

El a mai susţinut că în urma raportului pe care PDL îl va prezenta la începutul săptămânii viitoare şi în care va sublinia lipsa de guvernare a Executivului Ponta se va demonstra că fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu într-o perioadă mai scurtă de guvernare a avut mai multe rezultate decât Victor Ponta în cinci luni.

"Luni vom prezenta raportul a cinci luni de guvernare Ponta. Atunci se va vedea că Ungureanu în 70 de zile a făcut mai mult ca Ponta, care a blocat toate investiţiile în ţara asta. Doamne fereşte să-şi fi luat diploma de procur tot prin copy paste. N-am ajuns până acolo cu investigaţiile", a adăugat deputatul Cezar Preda.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367