REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

CFR Cluj a avut un portar mare, a declarat Benjamin Bourigeaud (Rennes)

CFR Cluj a avut un portar mare, a declarat Benjamin Bourigeaud (Rennes)

Replica API 9 noiembrie 2019 | 00:00 282

Mijlocaşul Benjamin Bourigeaud a declarat că CFR Cluj a avut un portar mare, lituanianul Giedrius Arlauskis, în meciul câştigat de campioana României cu scorul de 1-0 în faţa formaţiei franceze Rennes, joi seara, în Europa League la fotbal.

''Ei au avut un portar foarte mare (Arlauskis)'', a subliniat Bourigeaud, care a menţionat că faţă de confruntarea cu Arsenal din sezonul trecut al competiţiei, în care bretonii au dat o replică remarcabilă (3-1 şi 0-3), diferenţa a fost eficacitatea.

''Va trebui să învăţăm repede, pentru că vor veni şi alte scadenţe, trebuie să uităm ce s-a întâmplat şi să reţinem doar lucrurile pozitive. Trebuie să muncim în continuare, păstrând starea de spirit şi valorile pe care le-am arătat în ultimele meciuri. Am arătat că avem inimă pentru a face lucruri importante, însă trebuie ca eşecurile acestea să ne servească drept lecţie pentru a progresa. După ce am prins gustul Europei, vrem să revenim cât mai repede, deci trebuie să facem totul pentru asta'', a comentat mijlocaşul francez, citat de L'Equipe.

Bourigeaud a menţionat că Rennes resimte ''decepţie, frustrare, mai ales având în vedere numărul ocaziilor avute''.

''Când vedem meciurile, agresivitatea pe care am arătat-o, inima... Nu am cuvinte pentru a explica, suntem dezamăgiţi, e dur. Am fost pedepsiţi pentru că ne-a lipsit realismul şi eficacitatea în faţa porţii. În cupele europene ştim că se joacă la detalii, mai ales la realism, astfel că am plătit consecinţele. Trebuie să tragem învăţăminte şi să încercăm să ne revenim repede. Suntem foarte decepţionaţi, dar trebuie să trecem, peste asta, deoarece campionatul vine foarte repede (meci cu Amiens, duminică, în Ligue 1)'', a mai spus Benjamin Bourigeaud.

CFR Cluj a învins dramatic formaţia franceză Rennes cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, în Grupa E a Europa League la fotbal.

Campioana României, care câştigase cu acelaşi scor meciul tur, a făcut un pas mare spre calificarea în şaisprezecimile de finală, prin această victorie venită cu destulă şansă, după golul venezueleanului Mario Rondon (87). Rondon a fost eliminat în min. 90, pentru o intrare dură la Gnagnon.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614