REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

CFR Cluj a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după ce a fost învins de Slavia Praga

CFR Cluj a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după ce a fost învins de Slavia Praga

Replica API 29 august 2019 | 00:00 499

CFR Cluj a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a fost învinsă de Slavia Praga cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe Eden Arena din Praga, în manşa a doua a play-off-ului.

Slavia, cu mijlocaşul român Nicolae Stanciu om de bază, s-a impus prin golul marcat de Jan Boril (66) şi a obţinut o calificare meritată, campioana Cehiei câştigând şi în tur cu 1-0.

Cehii nu au forţat, la adăpostul avantajului din tur, dar au făcut un joc solid şi au împiedicat-o pe CFR să îşi creeze prea multe situaţii periculoase.

Slavia a avut prima ocazie a meciului în min. 4, când Stanciu a tras bun, dar Arlauskis a reţinut în doi timpi.

CFR a jucat curajos şi dictat ritmul o perioadă, reuşind să aibă şi două ocazii bune de gol. Bordeianu (11) a tras din lovitură liberă, dar portarul Kolar a respins. Rondon (17) nu a ajuns la centrarea în forţă a lui Omrani.

Jocul ardelenilor a pierdut din intensitate, iar pe acest fond Slavia a ratat cea mai mare ocazie a partidei, în min. 28, când Masopust, lansat de Stanciu, a scăpat singur cu Arlauskis, dar a trimis un lob pe lângă poartă.

Skoda a fost periculos în două rânduri până la pauză, cu lovituri de cap, în min. 33 (centrare Stanciu) şi 37.

Slavia a avut o şansă mare de a deschide scorul în primul minut al reprizei secunde, dar Arlauskis a respins şutul lui Skoda. Portarul lituanian s-a remarcat şi la şutul de la 22 de metri al lui Stanciu (61).

Gazdele au reuşit să marcheze în min. 66, când Boril a fost găsit liber pe partea stâng a pătruns nestingherit şi a trimis un şut-centrare, pe care Mureşan nu a putut să-l respingă de pe linia porţii.

CFR a nu a reuşit până la final să creeze decât o situaţie notabilă, prin Păun (77), cu un şut la colţul scurt, respins de portar.

Slavia putea să mai înscris o dată, dar Susic (86) a respins de pe linia porţii mingea trimisă de Helal, devenit primul fotbalist din Bahrain care joacă în UEFA Champions League.

CFR Cluj, care în tur a ratat un penalty, prin Omrani, va continua în grupele Europa League, tragerea la sorţi fiind programată vineri la Monaco.

sursa: AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ardelenii de la Cfr Cluj , ca Omrani , Rondon si altii !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218