REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

CFR SA: Au fost montate panouri electronice în Gara de Nord pentru informarea călătorilor

CFR SA: Au fost montate panouri electronice în Gara de Nord pentru informarea călătorilor

Replica API 19 mai 2018 | 00:00 276

Compania care administrează reţeaua de căi ferate din România, CFR SA, a anunţat sâmbătă că au fost montate în Gara de Nord din Bucureşti mai multe panouri electronice, care fac parte din noul sistem electronic de informare a călătorilor, lucrările fiind executate de firma ISAF, în cadrul unui contract de 1,7 milioane de lei.

ISAF face parte din grupul Colas, companie specializată în construcţia şi întreţinerea infrastructurii, care, la rândul său, este controlat de compania multinaţională franceză Bouygues, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul companiei.

Contractul cu CFR SA, care vizează montarea a 36 de panouri electronice cu LED, ce vor oferi informaţii referitoare la orele de sosire/plecare, ruta sau linia de garare, a fost demarat în luna aprilie şi are ca termen de finalizare luna iunie, scrie news.ro.

Din total, 28 de panouri vor fi montate la intrarea şi la mijlocul peroanelor 1-14, 8 panouri electronice cu LED la intrări în gara (Griviţa-Metrou, Coloane şi Dinicu Golescu), în faţa Biroului Central de Informaţii, în holul caselor de bilete clasa I, iar 17 monitoare TV vor fi montate în birourile de informaţii.

Etapele de execuţie sunt furnizare echipament/soft sistem/panouri de afişaj cu LED/panouri cu afişaj exterior şi monitoare TV, montare panouri de afişaj electronic cu LED şi monitoare TV, punere în funcţie a sistemului electronic de informare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana sa-l gaseasca pe Nicolaiciuc, dadeau vina pe el pt tot. Acum nu mai e Nicolaiciuc si e mai rau. Mersul trenurilor e un dezastru, e facut sa favorizeze microbuzele si autocarele, nu pe cei care au nevoie sa foloseasca trenul, mizeria e groaznica, camere video nu sunt, jandarmi nu sunt, politie nu, sau cand sunt merg f putin si coboara repede, se fumeaza in vagoane, se bea, se sparg seminte, aer conditionat se da cu portia, geamuri nespalate, scaune murdare, de toalete ce sa mai vorbim- unde e sapunul si hartia? De ce nu sunt controlati ????
1
0
Mai bine cu banii aruncati pe ferestra a ti spala vagoanele care sunt pline de infectie.CFR o infectie totala !
5
0
Intarzierea trenurilor cfr va fi afisata pe panouri moderne
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218