REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Champions League: Real Madrid, evoluție convingătoare (3-1 vs Liverpool) / Manchester City, victorie chinuită (2-1 vs Dortmund)

Champions League: Real Madrid, evoluție convingătoare (3-1 vs Liverpool) / Manchester City, victorie chinuită (2-1 vs Dortmund)

Replica API 7 aprilie 2021 | 00:00 1263

Real Madrid a făcut un pas important spre semifinalele Champions League, după ce s-a impus cu 3-1, pe teren propriu, împotriva celor de la Liverpool. Într-un alt meci disputat marți, Manchester City a câștigat cu 2-1 în fața Borussiei Dortmund (a înscris golul victoriei în minutul 90), iar arbitrul Ovidiu Hațegan a ieșit într-un mod negativ în evidență după ce a luat mai multe decizii controversate împotriva galben-negrilor.

În minutul 29, Haţegan a dictat penalti după un presupus fault al lui Emre Can (Dortmund) asupra lui Rodri. Totodată, centralul i-a arătat cartonaşul galben jucătorului german. După consultarea VAR, care nu a relevat niciun contact, Haţegan a revenit şi a acordat minge de arbitru. Can a rămas cu cartonaşul galben primit, dar arbitrul nu l-a avertizat şi pe Rodri, pentru simulare, scrie News.ro.

În minutul 37, Bellingham (Dortmund) a ciupit un balon preluat greşit de portarul Ederson în afara careului mare şi a rămas cu poarta goală în față. Haţegan a considerat că jucătorul Borussiei a intrat cu talpa şi i-a acordat cartonaşul galben. Reluările nu arată un fault în atac, iar faza nu a fost verificată cu VAR.

Partidele retur vor avea loc la 14 aprilie.

Miercuri, de la ora 22:00, tot în prima manşă, se joacă Bayern Munchen - PSG şi FC Porto - Chelsea. Manşa a doua este la 13 apilie.

Real Madrid vs Liverpool 3-1 (Vinicius '27, '65, Asensio '36 / Salah '51)

'65 Gol Real Madrid! Modric pasează pentru Vinicius și brazilianul înscrie din nou.

'51 Gol Liverpool! Jota intră în careu, șutul său se transformă într-o pasă pentru Salah (ținut în poziție valabilă de Lucas Vazquez) și egipteanul înscrie.

'36 Gol Real Madrid! Alexander-Arnold respinge la adversar și Asensio înscrie.

'27 Gol Real Madrid! Toni Kroos pasează peste apărarea cormoranilor din propria jumătate de teren, Vinicius preia pe piept și îl învinge pe Alisson.

Echipele de start:

Real Madrid: Courtois - Lucas, Militao, Nacho, Mendy - Kroos, Casemiro, Modric - Asensio, Benzema, Vinicius. Antrenor: Zinedine Zidane

Liverpool: Alisson - Alexander Arnold, Kabak, Phillips, Robertson - Keita, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Jota, Mane. Antrenor: Jurgen Klopp

Manchester City vs Dortmund 2-1 (De Bruyne '19, Foden '90 / Reus '84)

'90 Gol Manchester City! De Bruyne centrează în careu, Gundogan pasează pentru Foden și acesta înscrie cu un șut la colțul lung.

'84 Gol Borussia Dortmund! Fază superbă creată de galben-negri - Belligham pasează pentru Halland, norvegianul deviază pentru Reus și căpitanul nemților îl învinge pe Ederson.

'80 Foden driblează superb și ajunge într-o poziție foarte bună, dar ratează complet șutul.

'77 Hitz scapă în față șutul lui Foden, Hummels respinge la timp.

'76 De Bruyne trage pe lângă poartă de la marginea careului.

'65 De Bruyne trimite mingea în fața porții, Foden șutează, dar Hitz are o intervenție de ultim moment.

'48 Haaland câștigă un duel umăr la umăr cu Ruben Dias, dar Ederson apără cu picioarele.

A început repriza secundă.

'37 Încă o eroare comisă de Ovidiu Hațegan - Ederson preia greșit mingea la marginea careului, Bellingham a "furat-o" (a împins-o cu vârful ghetei) și a scăpat singur spre poartă, dar arbitrul român a dictat fault în atac.

'29 Hațegan a acordat penalti pentru Manchester City după ce Rodri a căzut în careul Borussiei (a acuzat un fault al lui Emre Can). Ajutat de sistemul VAR, arbitrul român a revenit asupra deciziei și a anulat penalty-ul.

'19 Gol Manchester City! Emre Can pasează greșit la jumătatea terenului, mingea ajunge rapid în careul Borussiei, Foden pasează la Mahrez, iar algerianul îl găsește pe De Bruyne în apropierea careului mic - belgianul a înscris fără probleme.

'7 Bellingham își face loc pe lângă Walker, dar Ederson e respins șutul.

Echipele de start:

Manchester City: Ederson - Walker, Stones, Dias, Cancelo - Rodri, Gundogan - Mahrez, De Bruyne, Foden - Silva. Antrenor: Pep Guardiola

Borussia Dortmund: Hitz - Moreu Bauza, Akanji, Hummels, Guerreiro - Bellingham, Can, Dahoud - Knauff, Haaland, Reus. Antrenor: Edin Terzic.

*partida este arbitrată de Ovidiu Hațegan, ajutat de Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe.

​Marți, cu începere de la ora 22:00, se vor desfășura primele două meciuri tur ale sferturilor de finală din UEFA Champions League. Real Madrid primește vizita lui Liverpool, în timp ce Dortmund joacă în deplasare contra lui Manchester City, potrivit hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614