REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Charles şi Camilla s-au pozat alături de câinii lor cu ocazia aniversării a 15 ani de căsătorie

Charles şi Camilla s-au pozat alături de câinii lor cu ocazia aniversării a 15 ani de căsătorie

Replica API 10 aprilie 2020 | 00:00 1360

Prinţul de Wales şi ducesa de Cornwall

Sursa foto: Clarence House / Twitter

Prinţul de Wales şi ducesa de Cornwall au marcat aniversarea a 15 ani de căsătorie printr-un nou portret de familie, alături de câinii Camillei, realizat la reşedinţa de la Birkhall, relatează joi Press Associationa, citată de Agerpres.

Charles şi Camilla s-au reunit luni, după ce ducesa în vârstă de 72 de ani a ieşit dintr-o perioadă de autoizolare pe proprietatea Balmoral din Aberdeenshire.

Cuplul regal s-a confruntat cu o perioadă îngrijorătoare, după ce Charles, în vârstă de 71 de ani, s-a îmbolnăvit din cauza noului coronavirus, însă moştenitorul tronului şi-a revenit, el prezentând doar simptome uşoare.

Fotografia realizată miercuri dimineaţă - cu o zi înainte de aniversarea lor - îi înfăţişează pe cei doi zâmbitori, aşezaţi unul lângă altul în pridvorul reşedinţei din Scoţia, cu cei doi câini Jack Russell, Bluebell şi Beth, în braţe.

Este pentru prima dată când cuplul, cunoscut sub numele de ducele şi ducesa de Rothesay în Scoţia, au apărut împreună după ce s-a anunţat că Charles a contractat COVID-19.

Camilla, îmbrăcată în jeanşi albaştri, cămaşă roz deschisă la gât, pulover bleu şi cizme bleumarin, îl ţine pe terrierul Bluebell, în timp ce prinţul, cu o cămaşă albă deschisă la gât, sacou bleumarin, pantaloni oliv şi pantofi din piele de căprioară, îl ţine pe terrierul Bluebell.

Ambii câini au fost salvaţi de la adăpostul Battersea Dogs and Cats Home, unde Camilla este patron regal.

Fotografia a fost realizată de un membru din cadrul personalului.

Cuplul, ca şi regina, care stă la castelul Windsor, beneficiază de serviciile unui personal în efectiv redus.

Prinţul a stat şapte zile în izolare după ce a fost diagnosticat, la 25 martie. Camilla, care a fost testată negativ pentru COVID-19, s-a autoizolat timp de două săptămâni, în conformitate cu recomandările.

Orice eveniment privat ocazionat de aniversarea a 15 ani de căsătorie, joi, se va desfăşura în cadru restrâns, cei doi distanţându-se social de prieteni şi familie, la fel ca restul ţării.

Prinţul şi ducesa - anterior Camilla Parker Bowles - s-au căsătorit la Guildhall Windsor la data de 9 aprilie 2005, după o relaţie de peste 30 de ani. Ceremonia civilă a fost urmată de o ceremonie religioasă, la Capela St George de la Castelul Windsor. Cuplul şi-a petrecut luna de miere la reşedinţa de la Birkhall.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ne intereseaza.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367