REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Chelaru a atins apogeul supărării pe Dorel de la şosea. Drumul care traversează Mamaia Sat e cea mai mare bătaie de joc!

Chelaru a atins apogeul supărării pe Dorel de la şosea. Drumul care traversează Mamaia Sat e cea mai mare bătaie de joc!

Replica API 18 martie 2015 | 10:00 146

Vicele nu mai are încredere în nici o societate care lucrează în oraş

Vicele nu mai are încredere în nici o societate care lucrează în oraş

Sursa foto: gazetadenavodari.ro

Târâş-grăpiş şi cu ţipetele de rigoare, se lucrează, să presupunem, la drumul care leagă staţiunea Mamaia de oraşul Năvodari. După ce a anunţat că se va certa „cu toţi”, viceprimarul de la Năvodari, Florin Chelaru, a atins apogeul supărării pe Dorel de la şosea şi nu numai.

„Nu sunt mulţumit, normal, se lucrează foarte puţin, la nivel redus. Aşa cum nu sunt mulţumiţi năvodărenii, nu sunt nici eu. Iar, la momentul ăsta, în care nu s-a rezolvat cu relaţia contractuală ENEL şi ei, vă daţi seama că sunt dezamăgit de modul în care se lucrează. Problema o reprezintă banii, banii societăţii de construcţie, nu ştiu de ce nu vor să încheie contractul. E o problemă legată de stâlpii ăştia care sunt pe mijlocul străzii. În rest, se lucrează, dar se lucrează adiacent, la anumite subtraversări, la casete, deci la capacitate redusă. Spun foarte clar să sunt nemulţumit. Ei îmi şi motivează la acest moment că aşteaptă să se încălzească, pentru că vor să contracteze asfaltul şi, în momentul în care începe să fie frumos, vor începe să şi lucreze şi pentru porţiuni asfaltate. La momentul ăsta, eu nu mai cred. Sunt dezamăgit de toţi. De toţi cei care lucrează pe proiecte europene la Năvodari sunt foarte dezamăgit”, ne-a spus viceprimarul, care speră ca lucrările să fie gata până la începutul sezonului estival, pentru evitarea problemelor în trafic.

„O să termine partea de drum (până în mai - iunie - n.r.), cred, pentru că, din discuţiile pe care le am cu ei, sunt premise să zic că până la deschiderea sezonului estival vom avea asfalt pe partea carosabilă. Dar, la momentul ăsta, sunt destul de sceptic, pentru că nu mai am încredere în nici o societate de genul ăsta, care vine la lucrări, să ia şi apoi văd că… Una peste alta, nu am nici un cuvânt de laudă pentru nici o societate care lucrează în Năvodari, iar eu, la rândul meu, le-am făcut adrese la fiecare că sunt în întârziere. Fiecare poate fi pasibilă deja să plătească penalităţi de întârziere pe faze de lucrări. Deocamdată, le dau adresele necesare, iar amenzile vor fi aplicate conform contractului”, a mai spus Chelaru, pentru “Replica”.

La începutul lunii septembrie a anului trecut, printr-o hotărâre a Consiliului Local Năvodari s-a aprobat Planul Urbanistic de Detaliu referitor la obiectivul de investiţii “Supralărgirea DC 86 Mamaia-Năvodari”. Obiectivul face parte din Planul Integrat de Dezvoltare al polului Naţional de Creştere Constanţa. După ce s-a constatat că cerinţele legale privind exproprierea pentru cauza de utilitate publică, a fost trimisă la Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) propunerea ca lucrarea “Îmbunătăţirea accesului între municipiul Constanţa şi platforma industrială Năvodari prin lărgirea bulevardului Mamaia-Năvodari” să fie declarată de utilitate publică de interes local.

Florin Chelaru

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218