REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Chelaru, iritat că PNL îşi arogă meritele în cazul spitalului de la Năvodari: "Este un act de curaj al lui Ţuţuianu, preşedintele CJC"

Chelaru, iritat că PNL îşi arogă meritele în cazul spitalului de la Năvodari: "Este un act de curaj al lui Ţuţuianu, preşedintele CJC"

Replica API 28 februarie 2017 | 00:26 440

Discuţiile pe tema înfiinţării unui centru medical la Năvodari şi paşii care se fac în acest sens stârnesc patimi în rândul politicienilor! Liberalii încearcă să "puncteze electoral" pe seama acestui proiect, sunt de părere social-democraţii. "Nu pot fi de acord ca PNL să susţină că este un proiect susţinut de acest partid ori gândit de liberali sau că preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, nu vrea să pună acest proiect pe ordinea de zi. E fals. În iulie 2016 acest proiect a fost discutat cu domnul Ţuţuianu, căruia îi mulţumesc pentru deschidere şi pentru demersurile făcute ca proiectul să devină realitate", a declarat primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru.

"Este un act de curaj al domnului Ţuţuianu faptul că avem acest proiect. Eu le mulţumesc şi consilierilor, indiferent de partid, că au înţeles şi au votat pentru acest proiect important pentru oraşul Năvodari, însă una este să faci politică şi alta să implementezi un proiect. Singurii care ştiu ce paşi trebuie să fie urmaţi, legat de acest proiect, sunt eu, domnul Ţuţuianu şi domnul Raed Arafat, cu care s-a discutat pe acest subiect. Încă o dată, eu le mulţumesc colegilor din partidul meu, PSD, care au dat dovadă de deschidere când s-a discutat despre acest proiect. Le mulţumesc domnilor Ţuţuianu şi Felix Stroe", a conchis Chelaru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replica multa m. Nu poti pune comentarii decente.
0
0
sa termine ce au inceput nu am icredere ..... numai promisiuni
1
0
Poate il irita si drumurile dezastruase datorita firmelor care tot intra in insolventa alese de dansul pentru a dobandi foloase nevlcuvenite. Mama ei de tara suntem condusi de nemernici !
4
1
Nu uita ca domnul Chelaru a fost discipolul "hotului" de Matei! Cine auzea de Chelaru daca nu era Matei sa-l ridice?
3
1
Inca exista tampiti care mai cred in hotu Matei???Daca era el acum primar fura si cladirea asta
3
2
proiectul este al PNL chelaru doar se lauda aiurea !!!
0
2
Si mai stie si Matei ce demersuri trebuiesc facute...ca doar este proiectul lui de ceva ani...Sunt relatiile lui la mijloc, discutiile lui, totul a fost gandit de el! Va lasa pe voi sa va laudati ca nu mai vrea el sa iasa in fata...dar cei apropiati stiu ca Matei este in spatele acestui proiect...si capacitatea lui...In campania electorala Chelaru nu a facut decat sa ia ideile lui Matei si sa se laude ca le va pune el in aplicare...doar ca daca Matei nu l-ar mai sfatui...nu ar fi in stare sa faca nimic!
3
1
Chelaru e un om adevarat de o modestie rar intalnita si un primar de nota zece . Dupa cum se vede chiar se tine de promisiune cu spitalul . FELICITARI !!!
2
5
Florin, te rog sa fi atent ca ai un consilier de la PNL care este bolnav psihic si poate face vreo criza de nebunie in timpul sedintelor. Se numeste Peniu Bogdan.
4
2
Chelaru se dovedeste un primar bun. Cred ca are sanse sa ajunga mai bun decat Matei. Psd Navodari este un partid serios, care se tine de promisiunile pe care le face.
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218