REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cheloo a făcut scandal și a amenințat că pleacă de la iUmor

Cheloo a făcut scandal și a amenințat că pleacă de la iUmor

Virgil STOIAN 26 noiembrie 2022 | 10:37 3975

Bombă la emisiunea iUmor, de la Antena1! Cheloo a făcut scandal și a amenințat că acceptă, fără niciun regret, să fie schimbat de producătorii show-ului. Totul s-a întâmplat în timpul filmărilor sezonului al 13-lea, atunci când unul dintre concurenți l-a scos din sărite pe jurat. Ce vor să facă, acum, oamenii de la montaj, care au surprins momentele tensionate?

Cheloo

Emisiunea iUmor, de la Antena 1, se clatină rău! Cheloo, juratul care a bifat toate cele 13 sezoane, s-a fi supărat în timpul filmărilor pentru finală, din urmă cu câteva zile, și a făcut scandal. L-ar fi deranjat unul dintre concurenți, Teddy Ștefănescu, și i-a sărit muștarul.

Cheloo, pregătit să părăsească iUmor

Potrivit surselor CANCAN.RO prezente chiar la fața locului, juratul ar fi spus, plin de nervi: ”În 13 sezoane nu m-am bucurat niciodată de prezența mea la show-ul ăsta. Finala asta reprezintă scârba mea față de această emisiune. Este chintesenta lipsei de umor. Dacă nu convine cuiva, sunt gata să fiu schimbat”, ar fi răbufnit colegul Deliei și al lui Costel Bojog.

Aceleași surse au mai susținut că artistul a trântit tableta de vot și, după ce a ”aruncat” și o înjurătură, i-a anunțat pe producători și pe cei care filmau scenele că nu-l mai interesează nimic și că, de fapt, el este în vacanță. Imaginile cu Cheloo în plină acțiune vor fi tăiate, însă, de cei de la montaj, iar emisiunea care va rula va curge în ”spiritul” iUmor.

Ar fi, de fapt, o a doua lovitură pe care ar primi-o emisiunea iUmor, după ce, în septembrie, Mihai Bendeac renunța la scaunul de jurat. Și, probabil, va urma o nouă scădere a cotei de audiență, așa cum s-a întâmplat și după ce actorul părăsea, cu scandal, emisiunea de la Antena 1, potrivit antena3.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
intereseaza pe cineva. Asta crede ca e inca interesant. S a dus anii 2000 ba boule. Stai dracu acasa.
0
0
Care umor ? In primele sezoane au fost concurenti care chiar aveau umor , drept dovada au ramas in industrie. In ultimele sezoane Antena s-a focusat pe a face audienta pt baba Leana de la colt care rade si daca ii arati degetul . Una peste alta , ma cac pe gura lor , ma si pis pe pieptul lor , de sanatate nu de alta . O seara faina tuturor.
4
0
Selectia celor care concureaza este p*****a,practic nu exista. Este exact ca la alegeri,cand romanii sunt nevoiti sa aleaga nu pe cei mai buni dintre cei buni,ci eventual pe cel mai putin p***t. Daca taraba e plina de rahaturi,te cam enervezi,mai ales atunci cand esti silit sa alegi totusi ceva. Nu mai bine pleci?
9
1
cine e cheloo?
5
10
Nu exista niciun pic de umor în emisiunea asta . Singurele momente interesante, dar nu comice, au fost atunci când au fost concurenți din alte tari.
7
2
Pai din rahat nu poti sa faci bici
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102