REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° ConstanÈ›a Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° ConstanÈ›a Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Chelsea a rescris istoria fotbalului contra lui Norwich

Chelsea a rescris istoria fotbalului contra lui Norwich

Replica API 24 octombrie 2021 | 23:39 993

Chelsea - Norwich a fost un meci al recordurilor pentru formația lui Tuchel. S-a terminat 7-0, într-o partidă în care stafful tehnic al "albaștrilor" nu a avut vreun vârf valid.

În confruntarea cu Malmo, din Champions League, Tuchel i-a pierdut pe Lukaku și Werner, iar tehnicianul german credea că va avea mari probleme. Chelsea a decis în vară să se despartă de Batshuayi și Giroud, astfel că în acest moment nu avea niciun atacant de meserie în lot.

Stafful tehnic a improvizat cu Havertz "9" fals și, chiar dacă omul decisiv în finala Champions League nu a impresionat, Chelsea a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din istoria recentă. E adevărat, adversarul a fost modest, dar vorbim de primul meci în care "albaștrii" înscriu mai mult de 5 goluri în era Tuchel.

Eroul meciului a fost Mason Mount, cu o triplă și un assist. De la plecarea lui Hazard, nimeni nu mai marcase un hat-trick pentru Chelsea în Premier League.

Mount "e de neatins", consideră boardul și Tuchel, Chelsea urmând a-i oferi un nou contract, pe măsura valorii sale. Mulți îl considerau pe tânărul englez "noul Lampard", iar mijlocașul demonstrează că poate să ajungă în viitor la valoarea legendarului jucător al lui Chelsea.

Mount a devenit al 20-lea jucător din istoria lui Chelsea care reușește un hat-trick în Premier League. Doar Arsenal (21 de marcatori de triple) este peste formația de pe Stamford Bridge la acest capitol.

Recordurile incredibile stabilite de Chelsea, în Premier League

Chelsea are în acest sezon 17 marcatori diferiți, lucru unic în top 5 campionate din Europa. Valoarea lotului lui Tuchel își spune cuvântul, iar formația de pe Stamford Bridge visează la dubla campionat - Champions League, deși City, Liverpool sau Bayern au și ele același obiectiv.

9 dintre golurile marcate în acest sezon de Chelsea au venit din partea fundașilor. Un alt record care probabil nu va fi doborât vreodată.

Chelsea a marcat pentru a 18-a oară 6 sau mai multe goluri într-un meci din Premier League. Nicio altă formație engleză nu a reușit de atâtea ori să învingă atât de categoric adversarele întâlnite, scrie eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614