REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Chesoi aşteaptă ziua în care va da din nou indicaţii în sediul din care a fost evacuat

Chesoi aşteaptă ziua în care va da din nou indicaţii în sediul din care a fost evacuat

Replica API 18 iulie 2014 | 00:00 176

Circoteca, în plină desfăşurare

Circoteca, în plină desfăşurare

Fantoma fostului politician, Maria Stavrositu, încă mai bântuie prin ceea ce ar fi trebuit să fie sediul PNŢCD, formaţiune politică concepută după chipul şi asemănarea seniorului Corneliu Coposu. Aflaţi în plin scandal, printr-o scindare de proporţii, "ţărăniştii" se bat pe orice: ştampile, comunicate, sedii ş.a.m.d.

Situaţia de la centru se reflectă şi la Constanţa, unde I.L. Caragiale s-ar fi tăvălit de râs, pentru că, anul trecut, aripa rivală a lui Tudorel Chesoi, condusă de Adrian Ţapliuc, a spart sediul cu ranga. Astfel, Ţapliuc a reuşit să evacueze trupa lui Chesoi din sediu, care acum organizează conferinţe de presă la un hotel. După rezultatul de tot râsul obţinut de PNŢCD, la alegerile pentru Parlamentul European, de 0,89%, toţi liderii afiliaţi lui Aurelian Pavelescu, şi-au anunţat demisiile, inclusiv liderul de la Constanţa, Maria Stavrositu. Anunţul nu a fost urmat şi de o dovadă în acest sens. "Şi eu sunt în aceeaşi situaţie, nu am văzut o hârtie oficială, dar am auzit că şi-a dat demisia", a menţionat Chesoi. Astăzi, dacă în sediul vecinilor liberali fuziunea este cuvântul de ordine, în cel al "ţărăniştilor" bate vântul. Imaginea lui Corneliu Coposu este în continuare lipită pe geam, flancată de sigla şlefuită de ultima trupă de politicieni care s-au mai perindat pe acolo, însă nici ţipenie de om, dintre aceia care susţineau că "apără România noastră". "Sunt cei care au fost în jurul lui Stavrositu şi câţiva foşti colegi care stau pe acolo. Ne aşteaptă să le spunem ce au de făcut în momentul în care clarificăm definitiv lucrurile. Domnul Ţapliuc venea oricum foarte rar, e posibil să mai calce din când în când. Vreau să spun că încurca autostrăzile. Spunea că e la Bucureşti şi noi, când mergeam la Mangalia la şedinţă, l-am găsit la Lazu, pe sensul opus de mers, oprit de Poliţie şi el spunea că e la ieşire din Bucureşti. Dacă s-a încurcat pe autostradă, e posibil să nimerească şi la sediu, pentru că vedea mai multe A2-uri", a precizat Chesoi, pentru "Replica".

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367