REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Chesoi, dat din nou afară din PNŢCD, ameninţă cu evacuarea rivalilor din sediu

Chesoi, dat din nou afară din PNŢCD, ameninţă cu evacuarea rivalilor din sediu

Replica API 20 februarie 2015 | 00:15 245

Nebunii s-au întors!

Nebunii s-au întors!

Tudorel Chesoi

Circoteca „ţărănistă” continuă. După victoria obţinută în instanţă, săptămâna trecută, prin care revenea la şefia organizaţiei judeţene a PNŢCD, aripa rivală a lui Tudorel Chesoi a făcut o nouă mutare şi l-a exclus din organizaţia municipală. Pe 14 februarie a.c., Chesoi anunţa că l-a învins în instanţă pe Aurelian Pavelescu şi invoca recunoaşterea oficială a funcţiei de lider al formaţiunii locale a PNŢCD. De asemenea, Chesoi promitea să rupă alianţa cu PMP. Curtea de Apel Bucureşti a anulat Hotărârea nr. 78/27.05.2013, prin care Chesoi a fost exclus din partid de Pavelescu, instanţa recunoscând astfel funcţia „ţărănistului” constănţean. Miercuri, însă, Biroul Permanent Municipal - „ăilalţi”, care bate din bocanci la recomandările lui Adrian Ţapliuc, s-a întrunit pentru a-l exclude pe Chesoi. „Pe perioada suspendării, dl. Tudorel Chesoi, prin acţiunile sale a remis către presă diverse comunicate, erijându-se în preşedintele Organizaţiei PNŢCD Constanţa, semnând în afara cadrului statutar documente fictive, pentru producerea de consecinţe juridice, în mod fraudulos, prin folosirea de ştampilă falsă”, se arată într-un comunicat emis de Biroul Permanent Municipal al PNŢCD Constanţa, semnat de nimeni. Contactat de „Replica” de Constanţa, Chesoi nu ştia de decizia de excludere, dar l-a pufnit râsul când a auzit de noua ispravă a trupei lui Ţapliuc.

„Hai, dom-le, ăștia fac politică de grădiniță. Atâta vreme cât instanța anulează un act de excludere, considerat abuziv, cei de la Constanța sunt mici copii pe lângă Aurelian Pavelescu și sunt copiii lui de minge. Da, am dat comunicate de presă, tot timpul le-am semnat, nu ca ei, care tot timpul nu le au semnate. Și care e problema? Ei să-și vadă lungul nasului, pentru că sunt în afara statutului și funcționează acolo nestatutar și uită că eu sunt vicepreședintele partidului și sunt înscris în registrul partidelor politice la Tribunalul București. Așa că își cam depășesc băieții competențele pe care oricum nu le au. (...) Ăștia se adună așa, fantomatic, peste noapte, ca stafiile. Mai gândesc câte ceva ca să le mai crească importanța, dar, din păcate, pică în derizoriu”, ne-a spus Chesoi, care a ținut să precizeze că va apela la soluția cu mascați pentru eliberarea sediului. „În momentul în care mi se va comunica oficial hotărârea instanței de judecată, respectiv Curtea de Apel București, îi voi notifica să părăsească și să predea sediul în bună regulă, cu toate obiectele de inventar și dacă nu se conformează, voi apela la un executor judecătoresc pentru punerea în aplicare a hotărârii”, a mai spus Chesoi.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218