REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Chesoi l-ar vrea pe Chirondojan drept candidat pentru Primăria Constanţa

Chesoi l-ar vrea pe Chirondojan drept candidat pentru Primăria Constanţa

Replica API 12 noiembrie 2011 | 00:00 217

PNŢCD cochetează cu ideea unei forţe politice pe dreapta, pe mâna lui Cataramă şi Patriciu

PNŢCD cochetează cu ideea unei forţe politice pe dreapta, pe mâna lui Cataramă şi Patriciu

După ce mult timp a stat în umbra celorlalte partide, PNŢCD s-a hotărât să iasă la atac şi pregăteşte un proiect politic care să preia electoratul de dreapta nemulţumit, proiect pe care-l abordează, după cum deja se ştie, Dinu Patriciu şi Viorel Cataramă. Organizaţia Judeţeană PNŢCD, prin preşedintele Tudorel Chesoi, susţine iniţiativa celor doi şi crede că această iniţiativă va da rezultate.

Tudore Chesoi, preşedintele PNŢCD Constanţa a susţinut vineri o conferinţă de presă şi a vorbit despre susţinerea partidului său privind intenţia lui Viorel Catarmă şi a lui Dinu Patriciu de a forma o construcţie politică în jurul acestui partid, care să preia electoratul de dreapta nemulţumit. "Ne-am arătat intenţia de a se construi un poiect politic pe gorul creat în politica românească pe partea Dreaptă. Considerăm că stânga a avut o mare contribuţie la situaţia în care se află România astăzi. Cu atât mai mult cu cât PNL, prin alegerea şi ataşarea la această alianţă USL s-a cam catalogat ca fiind de Stânga. Din punctul meu de vedere, această alianţă este o greşeală istorică. Au alte scopuri, alte raţiuni, alte perspective. În acest context, este clar că în România este un vid de putere pe partea Dreaptă a politicii româneşti. Este absolut necesară apariţia unei forţe politice de Dreapta autentică formată în jurul PNŢCD, capabilă să ajungă la 30 % în sondaje", a spus Tudorel Chesoi. Chiar dacă nu cunoaşte prea multe detalii despre acest proiect, preşedintele PNŢCD a declarat că este o soluţie foarte bună pentru cetăţeni. "Nu avem multe detalii despre proiect, dar suntem siguri că e o gândire sănătoasă. PNŢCD este important în contextul politic pentru că are principii, morală creştină, afilieri la nivel european şi pentru că a acţionat obiectiv. Este nevoie de intrarea PNŢCD pe scena polilică românească", a spus Chesoi. "În plan local, am declarat că vom susţine un candidat la Primăria Constanţei. Am purtat discuţii cu Dan Chirondojan. A fost un exemplu de funcţioanr public, este un om cu realizări şi ar fi potrivit pentru ce credem noi ca doresc cetăţenii Constanţei", a spus Chesoi. Preşedintele PNŢCD a dorit să facă şi câteva comentarii cu privire la Claudiu Tusac. "Tovarăşul Tusac este o relicvă comunistă care a reuşit să rămână primar, până în prezent, că se pare că nu mai are zile multe, şi să se poarte ca un comunist notoriu care şi-a perrmis să afecteze climatul democratic din Mangalia. Şi îi spun "tovarăş" pentru că se comportă ca un primar comunist, şi nici măcar", a spus Tudorel Chesoi.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218