REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

CHESOI vrea PUNCTE de LUCRU ale PRIMĂRIEI în 10 ZONE ale ORAŞULUI!

CHESOI vrea PUNCTE de LUCRU ale PRIMĂRIEI în 10 ZONE ale ORAŞULUI!

Replica API 15 iulie 2020 | 23:31 1304

Tudorel Chesoi, candidat Alianței Național Țărăniste pentru Primăria Constanța, a susținut o conferință de presă ieșită din comun. Acesta a ales să vorbească cu presa despre problemele cu care se confruntă Constanța, printre blocurile din cartierul Inel II. Astfel, Tudorel Chesoi a vrut să arate cum a înțeles administrația publică locală că trebuie să se îngrijească de domeniul public în ultimii ani. Candidatul ANȚ a luat la pas mai multe cartiere din Contanța precum: Km 4-5, Poarta 6 și Palas, unde a arătat neregulile cu care se confruntă majoritatea constănțenilor.

Tudorel Chesoi

„Suntem pe ultimele locuri”

„Înainte de 1989, Constanța ținea pasul cu București. Acum cred că suntem pe ultimele locuri, iar de vină nu suntem noi, ci administrația locală condusă de Decebal Făgădău, în calitate de viceprimar și primar. Edilul și viceprimarii nu au nicio justificare pentru cum arată trei sferturi din orașul nostru.

Este regretabil, pentru că nu doar că administrația publică a uitat, ci a ignorat o mare parte a orașului. Nu a avut niciodată în vedere să repartizeze fonduri pentru această zonă, și pentru înfrumusețarea orașului, în general. Noua administrație care va conduce Constanța trebuie să înceapă cu ordinea și curățenia din spatele blocurilor. Trebuie să încetăm să privim doar un pod al Cumpenei care a primit cadou niște borduri din marmură, care nu se mai văd că sunt prăfuite.”, a precizat Tudorel Chesoi, președintele Alianței Național Țărăniste Constanța.

„Trebuie să înființăm puncte de lucru ale primăriei”

Potrivit candidatului ANȚ la Primăria Constanța, administrația publică locală nu facilitează comunicarea dintre cetățeni și primar, fiind destule cazuri în care constănțenii așteaptă chiar și cu lunile pentru a intra în audiență la actualul edil.

Tocmai de aceea, Tudorel Chesoi propune înființarea unor puncte de lucru ale primăriei în diverse zone ale municipiului. „Noi trebuie să venim aproape de cetățeni și nu cetățenii trebuie să vină aproape de noi. Cum facem asta? Am împârțit 10 zone ale orașului, unde trebuie să înființăm puncte de lucru ale primăriei, care să aibă cel puțin două persoane pentru informare, comunicare și îndrumare.”, a mai precizat Chesoi.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614