REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Chestorul Ioan Buda, NOUL ŞEF al Poliţiei Române!

Chestorul Ioan Buda, NOUL ŞEF al Poliţiei Române!

Replica API 27 iunie 2018 | 00:14 2027

Prin decizie a primului ministru Viorica Dăncilă, șeful Poliției Române, chestorul Alexandru Cătălin Ioniță a fost schimbat din funcție, la solicitarea ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan. Prin aceeași decizie, a fost împuternicit la comanda IGPR chestorul Ioan Buda, fost șef al Poliției de Frontieră.

Decizie șoc la vârful Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Șeful Poliției Române a fost schimbat din funcție, printr-o decizie a primului ministru Viorica Dăncilă, publicată, marți, 26 iunie a.c., în Monitorul Oficial. În decizia premierului se arată că la baza acestei hotărâri se află atât cererea chestorului Alexandru Cătălin Ioniță de încetare a împuternicirii, , înregistrată la MAI pe 18 iunie, cât și o adresă transmisă de Ministerul Afacerilor Interne, pe data de 22 iunie 2018, potrivit evz.ro.

Precizări MAI

Șeful Poliției Române, chestor principal de poliție Cătălin Ioniță, a solicitat ministrului afacerilor interne încetarea împuternicirii în funcția de inspector general al Poliției Române. Solicitarea a fost motivată de considerente personale.

Conform prevederilor legale, ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a transmis documentele Prim-ministrului Guvernului României împreună cu propunerea de împuternicire în funcția de inspector general al Poliției Române a chestorului general de poliție Ioan Buda, fostul șef al Poliției de Frontieră.

Chestorul general de poliție Ioan Buda are o vechime de 28 de ani în MAI, iar în perioada 2015-2016 a ocupat funcția de secretar de stat, șef al Departamentului Ordine și Siguranță Publică, poziție din care a coordonat inclusiv activitatea Poliției Române.

Chestorul principal Cătălin Ioniță a fost împuternicit în funcția de șef al Poliției Române la data de 17 ianuarie 2018 pentru o perioadă de 6 luni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
general cu 4 stele,adica general de armata,au crescut efectivele maiului se pregateste dracnea de ce este mai greu,armata nationala in schimb s-a subtiat,normal nici nu ar putea avea un asemenea grad,basca jumate i-si taraie obielele prin afganistan
0
0
Nu va temeti cetateni, in 6 luni e dat afara pentru coruptie, marca PSD.
1
0
asa ceva n-am intalnit...grav...de unde atatea merite???de unde atatea stele???poate de pe cerul instelat al planetei....din acest motiv nu se face nimic in aceasta tara..totul se primeste gratuit....rusine dle ..nu cred ca meriti asemenea epoleti...ti-o spune un adevarat ofiter al armatei romane...dar ASTA-I ROMANIA...ne meritam soarta...
9
0
GARCEAAAA....!!!
3
1
Nasol a ajuns un granicer sef al Politiei Romane ! Cum de Asta nu ales sa iasa la pensie dupa 28 de ani vechime ?! Stia el ceva !...
8
0
Fost cms sef la militia oras Cernavoda vreau sa va relatez daca ma suparam dupa ce am luat toate gradele de militian dintr un amarat de sofer care lucram pe Aro 243 la apelul de noapte al cacatilor de caine mi am luat si dottorate la Chisinau si mai trageam cateva tonaje de peste,caprioare,mistreti din fauna acva cinegetica a Dobrogei.
8
0
Daca si asta e la fel de destept ca imbecila de Dancila, e clara.S-a dus pulii de suflet tot in tara asta ! Multumim PSD si hodorogilor senili care i-au votat !
6
0
Daca la fiecare master a luat cate o stea, de la mangla frontierista la mangla PESEDISTA se potrivesta precim cheia si lacatul, sau invers!
7
1
Nu mai sunt politisti de a fost numit un granicer? Politia de frontiera s-a infiintat in 1999
8
0
Sa mor de inteleg,stele de general,trese de amiral,eghileti,lampas, da la noi politia sa demilitarizat????
8
0
Astept un nou control al IGPR la IPJ BN , corect si echidistant !!!
5
0
Credeam ca va fi dl Dancu. Vaiii....
8
1
Din sistem ce treaba are seful Politiei Romane cu jandarmii? Ori nu esti deloc din sistem si esti ignorant, iar daca esti din sistem esti jalnic.
3
2
O sa ii puna stele si pe chiloti ca acolo a mai ramas. Oricum dintr-un electrician sa ajungi prima ranga a veoricai, e tare.
10
0
Felicitari, d-le chestor, ati fost numit pt a innabusi cu brutalitate toate manifestatiile de strada ale opozitiei. Scoateti toate efectivele MAI in strada, rezist trebuie nimiciti. Sunteti un patriot adevarat, gen. Antonescu a fost mic copil pe langa dvs.
8
8
Tipul este superprofesionist
5
10
nu poti compara, theodora era o tipa foarte desteapta
3
3
greu de multumit japitele astea pesediste,doar ce-l numise la schimbarea lui tudose, sunt mai rau ca si alea doua curve de la hipodrom care au ajuns una imparateasa iar cealalta nevasta generalului belizarie
12
5
Justitia liberila ataca, ataca ...
4
3
nu-ti ramane decat sa tragi apa
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218